Buzz

Επιτέλους! Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει το οσκαρικό buzz που της αξίζει για το «Hustlers»

στα 10

Η προβολή της ταινίας στο Τορόντο επιβεβαίωσε πως η Τζένιφερ Λόπεζ θα έχει φέτος - δικαιωματικά - τη δική της... οσκαρική ευκαιρία.

Επιτέλους! Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει το οσκαρικό buzz που της αξίζει για το «Hustlers»

Χρόνια μετά από μια κινηματογραφική καριέρα που άγγιξε πολλές φορές την επιτυχία, αλλά βρέθηκε μόνο σπάνια στις παρυφές αυτού που η βιομηχανία του θεάματος θεωρεί... σοβαρό και δή οσκαρικό, η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται φέτος - για πρώτη φορά τόσο έντονα από την εποχή του «Selena» το 1997 - στο στόμα όλων ως ένα από τα οσκαρικά φαβορί της χρονιάς για την ερμηνεία της στο «Hustlers» της Λορίν Σκαφάρια.

Στην ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τόρόντο, η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί μαζί με το καστ - δυναμίτη Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Κέκε Πάλμερ, Λίλι Ράινχαρτ, Cardi B και Lizzo στο ρόλο μιας στρίπερ που μαζί με τη συμμορία τους κλέβουν χρήματα από πελάτες τους χρηματιστές και υψηλά εταιρικά στελέχη.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ θέλει να υποδυθεί έναν γκέι υπερήρωα

Hustlers

Hustlers

Οι κριτικές μιλούν για την καλύτερη στιγμή της κινηματογραφικής της καριέρας, έναν αντιπροσωπευτικό δεύτερο ρόλο (με πρωταγωνίστρια την Κόνστανς Γου), στον οποίο η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ταυτόχρονα σέξι, δυναμική, τρομακτική, συγκινητική - όλα όσα δηλαδή κάνουν μια ερμηνεία... οσκαρική.

«Φυσικά και νιώθω κολακευμένη. Εχω δουλέψει τόσο σκληρά σε όλη μου την καριέρα. Εχω κάνει τόσες πολλές ταινίες και τόσους πολλούς ρόλου που έμαθα να τους κάνω για τίποτα άλλο παρά επειδή τους αγαπώ. Κάθε ταινία που κάνω και οι ρόλοι που επιλέγω είναι για μένα μια εξερεύνηση της υπαρξής μου ως καλλιτέχνης, ως ανθρώπου που αγαπάει τη ζωή και τους ανθρω΄πους. Το να έχω την ευκαιρία να το κάνω αυτό με τη ζωή μου είναι μια ευχαρίστηση. Εμαθα να μην κοιτάζω πέρα από αυτό. Οταν συμβαίνει κάτι σαν το οσκαρικό buzz που έχει δημιουργηθεί τώρα είναι απλά... γουάου», δήλωσε φανερά συγκινημένη η Τζένιφερ Λόπεζ - δείτε το απόσπασμά παρακάτω.


Η σκηνοθέτης Λορίν Σκαφάρια (θυμηθείτε την από το σενάριο του «Nick & Norah's Infinite Playlist» και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «Χάρηκα που σε Γνώρισα») που εμπνεύστηκε για τη δημιουργία της ταινίας από το άρθρο του «The Hustlers at Scores» by Jessica Pressler που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό New York το 2015, σχολιάζει για την Τζένιφερ Λόπεζ:

«Την βλέπεις στο "Out of Sight" και δεν χάνει ούτε μια νότα. Και την βλέπεις στο "Shades of Blue" και δεν χάνει ούτε μια νότα. Νομίζω ότι είναι πιο διάσημη για τις πιο ελαφριές ταινίες της και τη λατρεύω στις ρομαντικές της κομεντί. Είναι τόσο χαρισματική, και κωμικά και ρομαντικά, αλλά εγώ νομίζω ότι απλά είναι δραματική και για μένα ξεχωρίζουν τα "U-Turn", "Selena" και "Out of Sight". Ηξερα ότι θα έκανε κάτι σπουδαίο, αλλά δεν περίμενα ότι θα δω την πιο αποφασισμένη ηθοποιό που έχω συναντήσει ποτέ.»

Δείτε εδώ μερικές σκηνές από το «Hustlers» - μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί το buzz:




Δείτε εδώ και το τρέιλερ του «Hustlers»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: Στο Τορόντο γίνεται (κινηματογραφική) γιορτή