Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2016 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερη Σκηνοθεσία

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 88η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2016 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερη Σκηνοθεσία

Η κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας είναι ανοιχτή. Και αυτό στη γλώσσα των στατιστικών και των στοιχημάτων σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσε να κερδίσει οποιοσδήποτε από τους πέντε υποψήφιους.

Το πραγματικό παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου και το «The Revenant» που μοιάζει με φαβορί (αν κερδίσει γίνεται ένας από τους σκηνοθετες που έχουν κερδίσει Οσκαρ Σκηνοθεσίας δύο συνεχόμενες χρονιές) και τον Τζορτζ Μίλερ που με το «Mad Max: Fury Road» συστήνεται ως ο auteur δράσης που είναι και δίνει και στη Ακαδημία ένα ωραίο άλλοθι να ψηφίσει μια ταινία που ήταν εμπορική επιτυχία χωρίς καμία ενοχή.

Από την εξίσωση δεν έχουν φύγει στιγμή ο Τομ ΜακΚάρθι για το «Spotlight» και ο Ανταμ ΜακΚέι για το «The Big Short», αν και εδώ όλα θα παιχθούν στο τι φόρα θα δώσει η Καλύτερη Ταινία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Οσκαρ δεν πρόκειται να πάρει ο Λένι Εϊμπραμσον για το «Room».

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2016: Τι θα συμβεί αν η «Επιστροφή» κερδίσει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας

Mad Max Fury Road George Miller 607 O Τζορτζ Μίλερ στα γυρίσματα του «Mad Max: Fury Road»

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το Οσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας:

**Δειτε εδώ πώς γυρίστηκε το «The Revenant»:


Ζήστε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τα τελευταία προγνωστικά, τους πρώτους που θα πατήσουν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο live blog του Flix που βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Βραβεία Όσκαρ 2016 - Περισσότερες προβλέψεις: