Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015: Οταν η Τζούλιαν Μουρ χαστούκιζε τη Μαντόνα και άλλοι λησμονημένοι ρόλοι των φετινών υποψήφιων

στα 10

Το Flavorwire δημοσίευσε το βίντεο-μοντάζ με τους ξεχασμένους ρόλους των φετινών υποψήφιων στις κατηγόριες ερμηνείας των Οσκαρ. Και είναι απολαυστικό.

Flix Team
Oscars 2015: Οταν η Τζούλιαν Μουρ χαστούκιζε τη Μαντόνα και άλλοι λησμονημένοι ρόλοι των φετινών υποψήφιων

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Flavorwire έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τίτλο «The Early Roles of Your 2015 Oscar Nominees», όπου επιστρέφει σε άγνωστους πρώιμους ρόλους των φετινών υποψήφιων στις κατηγορίες ερμηνείας των Οσκαρ.

Από την Τζούλιαν Μουρ στο «Body of Evidence» μέχρι την Πατρίσια Αρκέτ στο «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες 3» και από τον Τζ. Κ. Σίμονς στο «Celebrity» του Γούντι Αλεν μέχρι τον Ρόμπερτ Ντιβάλ στο αριστουργηματικό «To Kill A Mockingbird», χαζέψτε στο παρακάτω βίντεο τις διαδρομές των φετινών υποψηφίων και ανακαλύψτε πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος προς το Οσκαρ.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε το ραντεβού μας ξημερώματα Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα στις 2 για τη ζωντανή μετάδοση της 87η τελετής απονομής των Οσκαρ από τη nova και το live blogging του Flix.


Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Το Flix.gr θα κάνει live blogging με ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όλο το βράδυ. Ζήστε τα Οσκαρ με τη nova και το Flix!

Oscars 2015 / Οι προβλέψεις του Flix: