Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Δείτε ζωντανά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων

στα 10

Σε περίπου πέντε ώρες από τώρα, μπορείτε να δείτε ζωντανά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Οσκαρ, στην μεγάλη αφετηρία μιας κούρσας που θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου με την 86η Απονομή των Βραβείων.

Flix Team
Oscars 2014: Δείτε ζωντανά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων

Λίγες μόνο ημέρες μετά την 71η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών και το θρίαμβο του «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν και του «Οδηγού Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και ενώ η οσκαρική κούρσα φτάνει στην κορύφωσή της, ανακοινώνονται σήμερα 16 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες των 86ων Οσκαρ για τις καλύτερες ταινίες, ερμηνείες και τα κινηματογραφικά επιτεύγματα του 2013.

Δείτε ζωντανά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών Οσκαρ στο live stream της Ακαδημίας και στοιχηματίστε για τους μεγάλους νικητές που θα γίνουν γνωστοί στις 2 Μαρτίου, στην 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ με οικοδέσποινα την Ελεν ΝτιΤζένερις.

Αμέσως μετά τη ζωντανή ανακοίνωση βρείτε στο Flix τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία και σχολιασμό για τα φαβορί, τις απουσίες και τις εκπλήξεις που αναμένονται να ανατρέψουν τα προγνωστικά.


Παρακολουθήστε την οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και περιλαμβάνει προβλέψεις, όλα τα βραβεία των κριτικών και των ενώσεων των επαγγελματιών της Αμερικής.

Tags: OSCARS 2014