Buzz

Οι Muse κάνουν ακόμη και τα ζόμπι να μοιάζουν... επικά!

στα 10

Νέες εικόνες από το «World War Z» ντυμένες με τη μουσική των Muse κάνουν το γύρο του πλανήτη, μαζί με τις πρεμιέρες που έγιναν ήδη σε Λονδίνο και Παρίσι, λύνοντας επιτέλους το μεγάλο ερώτημα του πόσο επική θα είναι η καταστροφή του κόσμου από τα ζόμπι!

Οι Muse κάνουν ακόμη και τα ζόμπι να μοιάζουν... επικά!

Ηταν ο Μπραντ Πιτ που είχε δηλώσει πως όταν γύριζε το «World War Z», ένα από τα πλέον επεισοδιακά γυρίσματα ταινιών των τελευταίων χρόνων (διαβάστε περισσότερα εδώ), ήθελε τα τραγούδια που θα συνοδεύουν τις εικόνες της καταστροφής της Γης από τα ζόμπι να θυμίζουν την ανατριχιαστική μουσική του «Εξορκιστή», κυρίως δηλαδή κάτι σαν το «Tubular Bells» του Μάικ Ολφιλντ που συνδέθηκε τρομακτικά (!) με την ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν.

Εκτός λοιπόν από το soundtrack του Μάρκο Μπελτράμι, στην ταινία ακούγεται το «Isolated System» των Muse από το δεύτερο άλμπουμ τους «The 2nd Law» που είναι ακριβώς αυτό, μια ορχηστρική σύνθεση που θυμίζει τον Μάικ Ολφιλντ και - εντελώς τυχαία - γράφτηκε από τους Muse την εποχή που διάβαζαν το «World War Z» του Μαξ Μπρουκς, με αναφορές στον «Εξορκιστή».

Το τραγούδι κόλλησε ιδανικά με τις αποκαλυπτικές εικόνες του φιλμ, οι Muse έπαιξαν μπροστά σε ένα κοινό 15.000 θαυμαστών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο που έγινε πριν λίγες ημέρες (παρουσία της Αντζελίνα Τζολί στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της διπλής μαστεκτομής που συγκλόνισε και αυτή τον πλανήτη, περισσότερο από τα ζόμπι) και το αποτέλεσμα είναι απλά... epic.

Ελπίζουμε το ίδιο να είναι και η ταινία που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου.

Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «World War Z».