Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί μιλά για τη γυναικεία υγεία στην πρεμιέρα του «World War Z»

στα 10

Εγινε χθες το βράδυ η πρεμιέρα του «World War Z» στο Λονδίνο, όπου η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της Μπραντ Πιτ και μίλησε για την επιλογή της να κάνει προληπτική διπλή μαστεκτομή.

Η Αντζελίνα Τζολί μιλά για τη γυναικεία υγεία στην πρεμιέρα του «World War Z»

Μπορεί να ήταν η επίσημη πρεμιέρα του «World War Z», της πολύπαθης αλλά και πολυαναμενόμενης sci-fi περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά η Αντζελίνα Τζολί, φρέσκια και λαμπερή, εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις για να δηλώσει τη χαρά της που συνέβαλε στην παγκόσμια συζήτηση για την υγεία των γυναικών.

Την πρεμιέρα του «World War Z» στο Λονδίνο επέλεξε η Αντζελίνα Τζολί για να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στα media, μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η Τζολί δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «απόψε είναι η βραδιά του Μπραντ», αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη που της προσφέρθηκε από τη στιγμή που μίλησε δημόσια για αυτήν την απόφασή της: «Είμαι πολύ χαρούμενη και μόνο που είδα ότι η συζήτηση για την υγεία των γυναικών διευρύνθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο κι αυτό σημαίνει για μένα τα πάντα.»

Στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί περπάτησε στο μαύρο (κι όχι κόκκινο) χαλί που στήθηκε στη Leicester Square στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του «World War Z», υπέγραψε μαζί με τον άντρα της αυτόγραφα για τους fans και δήλωσε: «Ο Μπραντ ήταν απίστευτος σ’ όλη αυτή τη διαδικασία. Είναι τόσο υπέροχος άντρας κι εκπληκτικός πατέρας κι είμαι πολύ, πολύ τυχερή.»

Οσο για τον Μπραντ Πιτ, βρήκε κι εκείνος ευκαιρία να μιλήσει για το ζήτημα, παράλληλα με την προώθηση της ταινίας του: «Η μεγαλύτερη αγωνία για έναν πατέρα είναι να φροντίζει ώστε η οικογένειά του να είναι υγιής και συνδεδεμένη. Το ότι η Αντζελίνα το έκανε αυτό για μας με κάνει να βουρκώνω. Είναι ηρωικό να επιλέγεις αυτήν την προληπτική επίθεση κι ακόμα περισσότερο να μοιράζεσαι την εμπειρία σου με τους άλλους, γιατί κι εκείνη συνειδητοποιεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για όλους – ο έλεγχος και η εγχείριση – και θα έπρεπε να είναι.»

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα του «World War Z» στο Λονδίνο και εάν έχετε γνώμη για το θέμα, με χαρά να τη διαβάσουμε στα σχόλια.

2

2

2

2