Buzz

Οι Coldplay γράφουν νέο τραγούδι για το «The Hunger Games: Catching Fire»

στα 10

Μετά τους Arcade Fire, ήρθε και η σειρά των Coldplay να γράψουν το πρώτο τους τραγούδι για το σινεμά για το soundtrack του «The Hunger Games: Catching Fire».

Οι Coldplay γράφουν νέο τραγούδι για το «The Hunger Games: Catching Fire»

Με νωπή ακόμη την παρουσίαση του «Catching Fire» στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, το δεύτερο μέρος του «The Hunger Games» κορυφώνει την προώθησή του, ενόψει της εξόδου του στην Αμερική το Νοέμβριο με ένα καινούριο τρέιλερ και με την ανακοίνωση των Coldplay πως θα υπογράψουν το βασικό τραγούδι της ταινίας, στο συνθετικό τους ντεμπούτο για τον κινηματογράφο.

Ετσι, μετά τους Arcade Fire και το υπέροχο «Abraham's Daughter» που συνόδεψε την πρώτη ταινία, το «Atlas» των Coldplay έρχεται για να χρυσώσει το franchise των «Αγώνων Πείνας» σε μια συνέχεια που αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία και εκατομμύρια δολάρια του πρώτου μέρους.

Με ένα tweet στο Twitter και με τη δημοσιεύση των στίχων του «Atlas» στο επίσημο site τους, οι Coldplay κρατούν ακόμη κρυφό το ύφος του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου, ωστόσο, θα είναι αδύνατον να μην φέρει την επική διάθεση του βρετανικού συγκροτήματος.

2

Δείτε παρακάτω το νέο international τρέιλερ της ταινίας που βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου και ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο:


Διαβάστε ακόμη: