Buzz

Πίσω μου σ' έχω Ομπάμα Σατανά!

στα 10

Οι παραγωγοί του «Son of God», μιας κινηματογραφικής μεταφοράς της Βίβλου αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το Σατανά από την ταινία τους επειδή έμοιαζε ανατριχιαστικά με τον Μπαράκ Ομπάμα!

Πίσω μου σ' έχω Ομπάμα Σατανά!

Ηταν το Μάρτιο του 2013, όταν η προβολή μιας μίνι σειράς βασισμένης στη Βίβλο στο History Channel με τον προφανή τίτλο «The Bible», προκάλεσε θόρυβο επειδή ο ηθοποιός από το Μαρόκο, Μοχάμεντ Μεχντί Κβαζανί, που έπαιζε το Σατανά έμοιαζε με τον Μπαράκ Ομπάμα...

Το History Channel εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας το γεγονός της σύνδεσης του Σατανά με τον Μπαράκ Ομπάμα ατυχές, οι παραγωγοί της σειράς μίλησαν για «ανοησίες», δηλώνοντας πως ο Μαροκινός ηθοποιός Μεχντί Κβαζανί είναι σεβαστός και έχει πρωταγωνιστήσει και στο παρελθόν σε βιβλικά έπη πολύ πριν εκλεγεί ο Ομπάμα, ενώ όλοι οι δημιουργοί της σειράς θεώρησαν πως ο θόρυβος ξεκίνησε με σκοπό να τραβήξει την προσοχή από την «ομορφιά της ιστορίας της Βίβλου».

2

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας «Son of God» που βασίζεται στην μίνι σειρά, οι παραγωγοί δήλωσαν πως έχουν αφαιρέσει από το σενάριο τις σκηνές με το Σατανά.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως ο Σατανάς κόπηκε στο μοντάζ. Ετσι τώρα έχουμε μια ταινία για τον Ιησού, τον γιο του Θεού και ο Σατανάς δεν έχει πια κινηματογραφικό χρόνο», δήλωσε η παραγωγός Ρόμα Ντάουνι, προσθέτοντας πως όλος ο θόρυβος γύρω από την ομοιότητα του Μαροκινού ηθοποιού με τον Μπαράκ Ομπάμα επισκίασε το θρησκευτικό μήνυμα της σειράς. «Κάποιος έκανε ένα σχόλιο για τον ηθοποιό που παίζει τον Σατανά, ότι μοιάζει στον Πρόεδρό μας και ξαφνικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρελάθηκαν. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμουν σίγουρη πως όλοι θα μιλούν για τον Ιησού, αυτοί μιλούσαν μόνο για τον Σατανά.»

2

Για όσους ενδιαφέρονται, το «Son of God» - μια δίωρη κινηματογραφική εκδοχή της μίνι σειράς - θα βγει στις αμαερικάνικες αίθουσες στα τέλη Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: