Buzz

Ο Zero παίρνει σ’ όλα… μηδέν! Πρώτο κλιπ από το «The Grand Budapest Hotel»

στα 10

Ενα μήνα πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βερολίνου, ο Γουες Αντερσον μάς κάνει δώρο μια… μηδενιστική σκηνή από το «The Grand Budapest Hotel».

Flix Team
Ο Zero παίρνει σ’ όλα… μηδέν! Πρώτο κλιπ από το «The Grand Budapest Hotel»

Ανυπομονούμε για τον Φεβρουάριο: η νέα ταινία του Γουες Αντερσον «The Grand Budapest Hotel», θα είναι η επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ Βερολίνου για το 2014 και το Flix θα είναι εκεί. Μέχρι τότε όμως, ρουφάμε αχόρταγα οτιδήποτε κυκλοφορεί για την ταινία και μας δίνει ψήγματα του νέου, πολυπληθούς, χρωματιστού και ιδιοσυγκρασιακού σύμπαντος του Αντερσον. Εναν κόσμο γοητευτικό, χιουμοριστικό και χαριτωμένο - ακόμα κι όταν εμπλέκεται σ' ένα έγκλημα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα πολυμελές, υπέροχο καστ με κορυφαίο τον Ρέιφ Φάινς, ο οποίος είναι ο ρεσεψιονίστ του εν λόγω ξενοδοχείου, ο «Γκουστάβ Χ». Στο πλευρό του το πιτσιρίκι «Ζίρο Μουστάφα» (Τόνι Ριβελόρι) ένα μαθητευόμενο μπελ μπόι μας βάζει πίσω από τις κλειστές πόρτες της ιστορίας. Ή μάλλον, όχι αυτός, αλλά ο Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ, ο οποίος ερμηνεύει τον γερασμένο του εαυτό.

Η ιστορία μάς γυρίζει πίσω στο 1930 και θέλει τους ενοίκους του «The Grand Budapest» να εμπλέκονται στην κλοπή ενός ανεκτίμητου αναγεννησιακού πίνακα, το πτώμα μίας ηλικιωμένης πάμπλουτης κληρονόμου να δημιουργεί υποψίες δολοφονίας για την κληρονομιά της, ενώ ταυτόχρονα πολιτικές αλλαγές ταράζουν και αλλάζουν την Ευρώπη...

Στο παρακάτω κλιπ, το πρώτο που κυκλοφόρησε από την ταινία, βλέπουμε την πρώτη συνάντηση του αυστηρού κ. Γκουστάβ με τον Ζίρο, ο οποίος δυστυχώς παίρνει σε όλα… μηδέν!

Δείτε το κλιπ «The new lobby boy» και διαβάστε παρακάτω περισσότερα για το «The Grand Budapest Hotel».

Περισσότερα για το «The Grand Budapest Hotel»