Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ αναστήθηκε νωρίς! Νέες φωτογραφίες από το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Συνεχίζοντας την αποκάλυψη ενός κόσμου που ισορροπεί ανάμεσα στο goth, το horror comedy και τα 70s, η προωθητική καμπάνια του «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον προσφέρει μερικές ακόμη φωτογραφίες...για τα μάτια σας μόνο!

Ο Τζόνι Ντεπ αναστήθηκε νωρίς! Νέες φωτογραφίες από το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον
Τιμ Μπάρτον και Τζόνι Ντεπ στις...σκιές!

Μετά το τρέιλερ, τις αφίσες και το soundtrack του Ντάνι Ελφμαν, το «Dark Shadows» προσφέρει στους ανυπόμονους φανατικούς του Τιμ Μπάρτον μια νέα σειρά φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση.

Ανάμεσα τους μπορείτε να δείτε και τον ίδιο τον Τιμ Μπάρτον σε κοινή πόζα με τον Τζόνι Ντεπ να συζητούν προφανώς πόσο δεν έχουν βαρεθεί ακόμη να κάνουν ταινίες μαζί.

Κινηματογραφική μεταφορά της cult τηλεοπτικής σειράς των 60s, το «Dark Shadows» αφηγείται την ιστορία του Μπαρνάμπας, ο οποίος μετά από μια κατάρα και 200 χρόνια ύπνου ξυπνάει για να βρει ξανά τους απογόνους του και να ηγηθεί και πάλι της ιδιότυπης οικογένειάς του που αποτελείται από τη Μισέλ Φάιφερ, τον Τζόνι Λι Μίλερ και την Κλόι Μορεντζ. Μια τέτοια επανεμφάνιση προφανώς δημιουργεί προβλήματα στην οικογενειακή δυναμική οπότε η παρουσία μιας ψυχολόγου που την υποδύεται η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, κρίνεται φυσικά απαραίτητη.

Μέχρι το Μάιο, όπου η ταινία βγαίνει στις αίθουσες, δείτε τις νέες φωτογραφίες στο gallery και διαβάστε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το «Dark Shadows».