Buzz

Μια αφίσα για τον κάθε ήρωα του «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον!

στα 10

Οδεύοντας προς την έξοδο του, τον Μάιο, το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον συνεχίζει να επιτίθεται στο συλλογικό συνειδητό με διαφημιστικά υλικά που στο μέλλον θα είναι σίγουρα «συλλεκτικά». Για παράδειγμα οι αφίσες των ηρώων της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησαν...

Μια αφίσα για τον κάθε ήρωα του «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον!

Mετά τα ψυχεδελικά πορτρέτα των ηρώων που κυκλοφόρησαν υπό το γενικό σύνθημα «Strange is Relative» (δείτε τα όλα εδώ), τώρα μπορείτε να δείτε την οικογένεια Κόλινς και όσους περιστρέφονται γύρω απ' αυτήν σε μια σειρά από «κανονικά» πόστερ.

Παρακάτω θυμηθείτε ποιος είναι ο καθένας:

Μπαρνάμπας Κόλινς (Τζόνι Ντεπ): Βρικόλακας του 18ου αιώνα που ξυπναει στη δεκαετία του 1970, προσπαθώντας να σώσει την οικογένεια του, να κατανοήσει τη σημασία της ντίσκο μουσικής και να συναντήσει ξανά τη μάγισσα που τον καταράστηκε να μένει αιωνιώς στις «σκιές».

Αντζελίκ Μπουσάρντ (Εύα Γκριν): Η κακιά μάγισσα που μετά την κατάρα που έριξε στον Μπαρνάμπας - πίσω στο 18ο αιώνα - επιστρέφει για να καταστρέψει τον ίδιο και την οικογένεια του ακόμη μια φορά!

Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ): Η μαμά της οικογένειας Κόλινς.

Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ): Ο «άχρηστος» αδερφός της Ελίζαμπεθ.

Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόi Γκρέις Μόρετζ): Η «αναρχική» κόρη της Ελίζαμπεθ.

Ντέιβιντ Κόλινς (Γκάλι ΜακΓκραθ): Ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ.

Τζούλια Χόφμαν (Ελενα Μπόναμ Κάρτερ): Η ψυχίατρος της Ελίζαμπεθ.

Γουίλι Λούμις (Τζάκι Ερλ Χάλεϊ): Ο οικονόμος του σπιτιού των Κόλινς.

Βικτόρια Γουίντερς (Μπέλα Χιθκόουτ): Η νταντά του Ντέιβιντ Κόλινς.

Διαβάστε περισσότερα για το «Dark Shadows», δείτε το τρέιλερ της ταινίας, δείτε το τρέιλερ με τις έξτρα σκηνές και τον Αλις Κούπερ εν δράσει και αναμονή μέχρι το Μάιο για περισσότερα...