Buzz

Ο Τζέσι και η Σελίν περιμένουν τις ερωτήσεις σας!

στα 10

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έξοδο του «Πριν τα Μεσάνυχτα» στις ελληνικές αίθουσες, ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί θα βρίσκονται στην Αθήνα για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Πείτε μας τι θα τους ρωτούσατε και εμείς θα τους το μεταφέρουμε...

Flix Team
Ο Τζέσι και η Σελίν περιμένουν τις ερωτήσεις σας!

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, το «Πριν τα Μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες, έτοιμο να συναντήσει την ανυπομονησία όσων μεγάλωσαν παρακολουθώντας - σαν να ήταν ο δικός τους - τον έρωτα του Τζέσι και της Σελίν που ξεκίνησε στη Βιέννη, συνεχίστηκε στο Παρίσι και ολοκληρώνεται στην Ελλάδα.

Δύο ημέρες πριν, ο Ιθαν Χοκ, η Ζιλί Ντελπί και ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα βρίσκονται στην Αθήνα για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να παρευρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στις 11 Ιουνιού στο Σινέ Θησείον, στην επίσημη έναρξη του 2ου Open Air Film Festival της Αθήνας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Εμείς θα συναντήσουμε για ακόμη μια φορά τους τρεις δημιουργούς του «Πριν τα Μεσάνυχτα» αύριο το μεσημέρι, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, και σκεφτήκαμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να μας αποκαλύψετε τι θα τους ρωτούσατε αν είχατε τη δυνατότητα να τους μιλήσετε.

Σημειώστε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια παρακάτω και εμείς θα διαλέξουμε τις καλύτερες για να τους τις μεταφέρουμε.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Πριν τα Μεσάνυχτα»: