Industry

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα φέρει το σέξι πίσω στα Οσκαρ;

στα 10

Μόλις που κόπασε ο απόηχος από την 85η απονομή των βραβείων Οσκαρ, η αμερικανική ακαδημία κινηματογράφου προετοιμάζει την 86η, διαλέγει ημερομηνία και ανεξάντλητα hot οικοδεσπότη.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα φέρει το σέξι πίσω στα Οσκαρ;

Προκειμένου οι επώνυμοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς που θα γίνουν του χρόνου στο Σότσι της Ρωσίας και να προλάβουν να βγάλουν τα après ski και να φορέσουν τις τουαλέτες και τα σμόκιν τους, η αμερικανική ακαδημία κινηματογράφου προγραμματίζει την 86η απονομή των βραβείων Οσκαρ για τις 2 Μαρτίου του 2014, την πιο καθυστερημένη ημερομηνία απ’ όταν τα Οσκαρ μεταφέρθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου, αντί για τα τέλη Μαρτίου όπως δίνονταν παλαιότερα. Στην πραγματικότητα φυσικά αυτή η μικρή μετάθεση της ημερομηνίας γίνεται για να μη σκοτωθούν στο ρινγκ της δημοσιότητας οι χειμερινοί Ολυμπιακοί και τα Οσκαρ, αλλά η κάθε διοργάνωση να έχει το μονοπώλιο της προσοχής του κοινού.

Ακόμα καλύτερο νέο, μην έχοντας μπορέσει, εδώ και χρόνια, να διαλέξει έναν παρουσιαστή της προκοπής, ή της οξυδέρκειας του (παλαιού) Μπίλι Κρίσταλ, η Ακαδημία βρίσκεται σε συζητήσεις με τίποτα λιγότερο από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος, όντας πιο cool από τους cool, φαίνεται πρόθυμος να δοκιμαστεί στη θέση του οικοδεσπότη των επόμενων Οσκαρ. Το βέβαιο είναι ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ξέρει πώς να έχει τον έλεγχο της σκηνής, να παγιδεύει το κοινό, έχει άνεση και σεξ απίλ και μοιάζει ικανός να αντιμετωπίσει τα πάντα. Ακόμα και το συγκεκριμένο πόστο που έχει σταθεί ικανό να καταποντίσει τη δημοτικότητα του πιο σίγουρου οικοδεσπότη τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι, βέβαια, τον ερχόμενο Μάρτιο θ’ ακουστούν πολλά ακόμα ονόματα για τη θέση, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προβλέψεις για τα Οσκαρ του 2014!

Εν τω μεταξύ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ απολαμβάνει το θρίαμβο του νέου του άλμπουμ, «Τhe 20/20 Experience», με το ένα βίντεο κλιπ, του «Suit & Tie» σκηνοθετημένο από τον Ντέιβιντ Φίντσερ και του «Mirrors» της Φλόρια Σιγκισμόντι περιμένει την πρεμιέρα (στις Κάννες;) της επόμενης ταινίας του, του «Inside Llewyn Davis» των αδελφών Κοέν.

Θυμηθείτε όσα μάθαμε και είδαμε στο δρόμο για τα Οσκαρ του 2013.