Buzz

Ο Τζάστιν που ξέρουμε και αγαπάμε!

στα 10

Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι από τον καινούριο του δίσκο, επτά χρόνια μετά το πολλαπλά πλατινένιο «FutureSex/LoveSounds». Ακούστε το...δυνατά!

Ο Τζάστιν που ξέρουμε και αγαπάμε!

«...and, as long as i got my suit and tie...I'ma leave it all on the floor tonight»

Με τη βοήθεια του Jay - Z στα φωνητικά, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θυμήθηκε την πρώτη του αγάπη, το τραγούδι και επέστρεψε για να αποδείξει πως όταν έβαζε το «sexy» πίσω στη νεο-σόουλ μουσική είχε έρθει για να μείνει.

Μπορεί το σινεμά να τον απορρόφησε για μερικά χρόνια, αλλά όπως δηλώνει και ο ίδιος μια βόλτα στο στούντιο ήταν αρκετή: «Τον Ιούνιο ξεκίνησα να δουλεύω σιγά σιγά σε αυτό που τώρα είναι το επόμενο ταξίδι μου σε αυτό το πράγμα που αγαπώ και ονομάζεται μουσική. Αυτό που κατάφερα, είναι κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Είναι γεμάτο έμπνευση από τα πράγματα που άκουγα όταν ήμουν έφηβος και κάποια καινούρια πράγματα που ανακάλυψα μεγαλώνοντας.»

Το «Suit & Tie» κυκλοφόρεί ήδη στο ITunes ενώ το άλμπουμ (στο οποίο φημολογείται πως ο Τίμπερλέικ τραγουδάει περισσότερα από 20 τραγούδια) ονομάζεται «Τhe 20/20 Experience» και θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο.

Ακούστε το εδώ και βγάλτε σακάκια, γραβάτες και ό,τι άλλο φοράτε...



Νεότερα 02/02/13: Ενα κλιπ με τους στίχους του τραγουδιού κυκλοφόρησε ήδη στο διαδίκτυο (μπορέιτε να το δείτε πιο κάτω) αλλά το επίσημο κλιπ του τραγουδιού, γυρίζεται αυτές τις μέρες, με σκηνοθέτη κανέναν άλλον από τον Ντέιβιντ Φίντσερ, που έδωσε στον Τζάστιν έναν εξαιρετικό ρόλο στο «Social Network» και τώρα, του δίνει ένα χέρι και στη μουσική του καριέρα!