Buzz

Ο Τομ Χάρντι έχει αρραβωνιαστικιά. Κι εκείνη έχει καριέρα!

στα 10

Η Σαρλότ Ράιλι μπορεί να πρωταγωνιστεί στη ζωή του Τομ Χάρντι, αλλά σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία του Νταγκ Λάιμαν!

Ο Τομ Χάρντι έχει αρραβωνιαστικιά. Κι εκείνη έχει καριέρα!

Λυπούμαστε, αγόρια και κορίτσια, ο Τομ Χάρντι, ο υπερβατικός «Μπέιν» του «The Dark Knight Rises», είναι δοσμένος αλλού! Η εκλεκτή της καρδιάς του λέγεται Σαρλότ Ράιλι και συμπρωταγωνίστησαν στην τηλεταινία «Ανεμοδαρμένα Υψη», εκείνος ως Χίθκλιφ κι εκείνη ως Κάθι.

Ναι, η Σαρλότ Ράιλι είναι ηθοποιός και, μπορεί την τελευταία διετία που ο Τομ Χάρντι εκτοξεύθηκε στα ύψη της δημοτικότητας και της κριτικής αναγνώρισης να έμεινε στο παρασκήνιο, αλλά μάλλον ήρθε η σειρά της.

Ο επόμενος ρόλος της Σαρλότ Ράιλι θα είναι στο «All You Need Is Kill», του Νταγκ Λάιμαν, δίπλα στον Τομ Κρουζ και την Εμιλι Μπλαντ! Η ταινία (που μέχρι πρόσφατα ονομαζόταν «We Mortals Are»), αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος του Χιρόσι Σακουραζάκα και παρακολουθεί την ιστορία ενός στρατιώτη που, στη διάρκεια μιας μάχης, παγιδεύεται στο χρόνο και ξαναζεί συνεχόμενα τις ίδιες ώρες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται όλο και καλύτερος πολεμιστής. Ο πρωταγωνιστικός ρόλο ανήκει στον Κρουζ, αλλά τόσο η Μπλαντ όσο και η Ράιλι υποδύονται επίσης στρατιώτες!

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Αμερική σε λίγους μήνες. Μέχρι να μάθουμε νεότερα, δείτε τον Τομ Χάρντι και την Σαρλότ Ράιλι σε μια σκηνή από τα δικά τους «Ανεμοδαρμένα Υψη».