Buzz

Τομ Κρουζ: «A Star is Born» του Κλιντ Ιστγουντ και «Mission Impossible 5»

στα 10

Ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η επόμενη επικίνδυνη αποστολή του Κρουζ θα είναι να σταθεί μουσικά δίπλα στην Beyonce στο ριμέικ του «A Star is Born» που σχεδιάζει ο Κλιντ Ιστγουντ. Σε άλλα νέα: ναι, το «MI 5» είναι ήδη σε προπαραγωγή.

Τομ Κρουζ: «A Star is Born» του Κλιντ Ιστγουντ και «Mission Impossible 5»
Old Time Rock and Roll!

Τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αλλά διέρρευσε ότι στην λίστα του Κλιντ Ιστγουντ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «A Star Is Born» το όνομα του Τομ Κρουζ φιγουράρει πρώτο.

Θα θυμάστε τις περιπέτειες αυτού του remake που ο Ιστγουντ ανακοίνωσε ότι θέλει να επιχειρήσει - πριν όμως η πρωταγωνίστριά του Beyonce μείνει έγκυος και όλη η παραγωγή αναβληθεί για 1 1/2 χρόνο. Με την soul ντίβα να έχει δηλώσει ότι θα είναι "μάχιμη" από τον Ιούνιο του 2012, μένει να βρεθεί ο πρωταγωνιστής που θα σταθεί δίπλα της - με τον τρόπο που ο Φρέντρικ Μαρτς στήριξε την Τζάνετ Γκέινορ στην ταινία του 1937, ο Τζέιμς Μέισον την Τζούντι Γκάρλαντ στη βερσιόν του Τζορτζ Κιούκορ το 1956, κι ο Κρις Κριστόφερσον συμπλήρωσε την Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην διασκευή του 1976!

Oι σημερινές πηγές πάντως θέλουν το ίδιο το στούντιο της Warner να πιέζει έντονα τον Κρουζ να "στριμώξει" την ταινία του Ιστγουντ ανάμεσα στα επόμενα δύο action blockbusters που έχει στο πρόγραμμά του («Oblivion» το καλοκαίρι και «We Mortals Are» του Νταγκ Λάιμαν το φθινόπωρο).

Μοιάζει, ότι όλο το Χόλιγουντ πείστηκε για τα μουσικά χαρίσματα του, έχοντας δει το αναμενόμενο «Rock of Ages», την μουσική κωμωδία του Ανταμ Σάνκμαν («Wedding Singer»), o οποίος έχει μόνο τα καλύτερα λόγια να πει για τον πρωταγωνιστή του: «Αν υπάρχουν τέλειες εμπειρίες στο Χόλιγουντ, η συνεργασία μου με τον Τομ ήταν μία από αυτές. Ο επαγγελματισμός του, η δέσμευση του με το ρόλο, ο ενθουσιασμός του - είναι ένας καταπληκτικός συνεργάτης!»

Το στρατόπεδο του Κρουζ πάντως, προς το παρόν, παραμένει σιωπηλό. Το μόνο που ακούστηκε είναι ότι ο σούπερ σταρ ενθουσιάστηκε με την ιδέα να συνεργαστεί με τον 82χρονο Κλιντ Ιστγουντ. Αυτό του έλειπε.

Σε άλλα νέα, εκπρόσωπος της Viacom σε μίτινγκ της εταιρίας στην Νέα Υόρκη πριν από λίγες μέρες επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται ένα ακόμα σίκουελ του «Mission Impossible». Ο Φίλιπ Ντόμαν (CEO της Viacom) δήλωσε ότι μετά την παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία (της τάξεως των 679 εκ. δολαρίων) του MI4, φυσικά και το ΜΙ5 είναι ήδη σε προπαραγωγή. Κι έκανε και κάτι άλλο σαφές: όσοι πίστευαν ότι ο Τζέρεμι Ρέινερ είναι έτοιμος να αναλάβει το franchise, μάλλον κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν είδαν ότι ο Κρουζ κρατάει ακόμα γερά τα ηνία του action star εαυτού του και σκαρφαλώνει σε κορυφές.