Buzz

Ο Τομ Κρουζ ψάχνει για εξωγήινους στα χορτάρια

στα 10

Στα πρόθυρα της Comic-Con όπου θα κάνει το επίσημο λανσάρισμά του, το «All You Need is Kill» (μέχρι πρόσφατα του Νταγκ Λάιμαν παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του, Τομ Κρουζ και Εμιλι Μπλαντ, σε νέο ενσταντανέ.

Ο Τομ Κρουζ ψάχνει για εξωγήινους στα χορτάρια

Η νέα ταινία του Νταγκ Λάιμαν, «All You Need Is Kill» (ή, αν προτιμάτε, «Edge of Tomorrow», όπως θα κυκλοφορήσει στις αγγλόφωνες χώρες εκτός Αμερικής, ή, αν θυμάστε, «We Mortals Are» όπως ονομαζόταν αρχικά), θα λανσαριστεί μπροστά στους χιλιάδες επισκέπτες της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο σε λίγες μέρες. Πριν από αυτό, το Entertainment Weekly αποκαλύπτει μια ακόμα επίσημη φωτογραφία από την ταινία, που παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, Τομ Κρουζ και Εμιλι Μπλαντ, φρόνιμα ντυμένους, να ελλοχεύουν στα χορτάρια ψάχνοντας για εξωγήινους εχθρούς (δείτε τη φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος στο gallery).

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Χιρόσι Σακουραζάκα και η ιστορία θέλει τον Συνταγματάρχη Μπιλ Κέιτζ – Τομ Κρουζ να σκοτώνεται στα πρώτα λεπτά της επιχείρησης εξόντωσης μιας στρατιάς εξωγήινων, των Μίμικ, που επιτίθενται στη Γη. Αμέσως μετά ο Μπιλ Κέιτζ ξυπνά κι αναγκάζεται να ξαναζήσει την ίδια μέρα και το θάνατό του ξανά και ξανά γιατί η σωματική επαφή μ’ έναν από τους εξωγήινους τον έχει εγκλωβίσει σε μια χρονοκάψουλα, υποχρεώνοντάς τον να βιώνει ασταμάτητα την άγρια μάχη.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπιλ Πάξτον, η Εμιλι Μπλαντ στο ρόλο της Ρίτα Βρατάσκι, της αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων που έχει εξοντώσει τους περισσότερους Μίμικ στη Γη και η Σαρλότ Ράιλι, περισσότερο γνωστή ακόμα ως αρραβωνιαστικιά του Τομ Χάρντι.

Το «All You Need Is Kill» (διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ) θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Ιούνιο του 2014, κορυφαίο στη λίστα με τα πολυαναμενόμενα αμερικανικά blockbusters του επόμενου καλοκαιριού.