Buzz

Ο Τομ Κρουζ πολεμάει εξωγήινους στο κέντρο του Λονδίνου

στα 10

Για τα γυρίσματα του «All You Need Is Kill» του Νταγκ Λάιμαν έκλεισε χθες, Κυριακή, η Trafalgar Square, και γέμισε από εξωγήινους που δεν ξέρουν τι θα πει αργία!

Ο Τομ Κρουζ πολεμάει εξωγήινους στο κέντρο του Λονδίνου

Η νέα ταινία του Νταγκ Λάιμαν βασίζεται στο μυθιστόρημα του Χιρόσι Σακουραζάκα και στην… ανανεωμένη δημοτικότητα του Τομ Κρουζ! Η ιστορία θέλει τον Συνταγματάρχη Μπιλ Κέιτζ να σκοτώνεται στα πρώτα λεπτά της επιχείρησης εξόντωσης μιας στρατιάς εξωγήινων, τους Μίμικ, που επιτίθενται στη Γη. Αμέσως μετά ο Μπιλ Κέιτζ ξυπνά κι αναγκάζεται να ξαναζήσει την ίδια μέρα και το θάνατό του ξανά και ξανά γιατί η σωματική επαφή μ’ έναν από τους εξωγήινους τον έχει εγκλωβίσει σε μια χρονοκάψουλα, υποχρεώνοντάς τον να βιώνει ασταμάτητα την άγρια μάχη.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπιλ Πάξτον, η Εμιλι Μπλαντ στο ρόλο της Ρίτα Βρατάσκι, της αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων που έχει εξοντώσει τους περισσότερους Μίμικ στη Γη και η Σαρλότ Ράιλι, περισσότερο γνωστή ακόμα ως αρραβωνιαστικιά του Τομ Χάρντι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα χθεσινά γυρίσματα του «All You Need Is Kill» σ’ ένα αγνώριστο Κυριακάτικο Λονδίνο, όπου η Trafalgar Square έχει απομονωθεί από κάθε Γήινο… εκτός απ’ όσους δουλεύουν στην ταινία!

Το «All You Need Is Kill» προορίζεται να είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Μάρτιο του 2014.