Buzz

Ο Ντον Τζόνσον εναποθέτει τις ελπίδες του στον Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Το έκανε με τον Τζον Τραβόλτα. Το έκανε με τον Κερτ Ράσελ. Τώρα ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι αποφασισμένος να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του Ντον Τζόνσον.

Ο Ντον Τζόνσον εναποθέτει τις ελπίδες του στον Κουέντιν Ταραντίνο!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει το χάρισμα να επαναφέρει στην επικαιρότητα ινδάλματα της δεκαετίας του ’70 ή του ’80 και να τους ανανεώνει το προφίλ. Αυτό έκανε με τον Τζον Τραβόλτα στο «Pulp Fiction», αλλά και με τον Κερτ Ράσελ στο «Death Proof».

Σειρά έχει ο Ντον Τζόνσον, που για πάντα έχει χαρακτεί στη μνήμη μας ως Νας Μπρίτζες του «Miami Vice», με μαλλιά πιστολάκι, φωσφοριζέ πουκάμισο και σακάκι με βάτες και γυρισμένα ως τον αγκώνα μανίκια.

Ο Ντον Τζόνσον, λοιπόν, που έκανε κι ένα πέρασμα από το «Machete», προστίθεται στο καστ του «Django Unchained», της επόμενης ταινίας του Ταραντίνο, όπου θα υποδυθεί τον σαδιστή ιδιοκτήτη φυτείας, Σπένσερ Μπένετ.

Μαζί με τους υπόλοιπους κακούς της ταινίας, τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, τον σταθερό συνεργάτη, πια, Κερτ Ράσελ (που αντικατέστησε τον Κέβιν Κόστνερ) και τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Τζόνσον θα τα βάλει με τον σκοτεινό ήρωα του τίτλου, που έχει αναλάβει ο Τζέιμι Φοξ και τον Γερμανό συνεργάτη του που ενσαρκώνει η ανακάλυψη, άλλωστε, του Ταραντίνο, Κριστόφ Βαλτς.

Το «Django Unchained» θ’ αρχίσει να γυρίζεται τον Ιανουάριο, με σκοπό να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα για το «Django Unchained» εδώ