Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έχει σχέση με το «Pottermore»

στα 10

Με το μυστηριώδες «Pottermore» να έχει σπείρει τον πανικό στους φανατικούς του Χάρι Πότερ, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν εμπλέκεται σε αυτό, όπως δήλωσε ρητά σε πρόσφατη συνέντευξη του στους LA Times.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έχει σχέση με το «Pottermore»
Οχι άλλο Χάρι Πότερ σας λέω!

«Δεν ξέρω τίποτα γι'αυτό. Είμαι σίγουρος πως η Τζο θα γράψει πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρος πως κρύβει μέσα της πολλές ακόμη ιστορίες», δήλωσε ο Ράντκλιφ με αφορμή το pottermore.com που κρύβει το καινούριο μυστικό της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και που θα αποκαλυφθεί στις 23 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα δήλωσε πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ξαναπαίξει το ρόλο του Χάρι Πότερ αν η Ρόουλινγκ αποφασίσει να συνεχίσει τις περιπέτειες του. «Οσο τα μελλοντικά της βιβλία δεν περιλαμβάνουν τον Χάρι, θα τα αγοράσω με διπλή χαρά. Δεν μπορώ να σκεφτώ την ιδέα του να επιστρέψω σε κάτι μετά από 10 ή 20 χρόνια. Σε εκείνο το σημείο θα έχω δουλέψει μια εικοσαετία προσπαθώντας να φτιάξω μια καριέρα έξω από τον Χάρι και το να επιστρέψω ξανά θα μοιάζει λίγο με προσωπική ήττα».

Στο άλλο στρατόπεδο, της Ρόουλινγκ, ο δικηγόρος της διάσημηση συγγραφέως δήλωσε για το pottermore.com πως σε κάθε περίπτωση «Δεν είναι ένα καινούριο βιβλίο του Χάρι Πότερ».

Σίγουρα πάντως θα είναι κάτι που θα ενισχύσει τον λογαριασμό της εν όψει της εξόδου του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος Δεύτερο» στις αίθουσες του πλανήτη...