Buzz

Χάρι Πότερ: 37 ημέρες πριν το τέλος...

στα 10

Εχει μείνει κάτι περισσότερο από ένας μήνας για να έρθει η ημέρα που ο Χάρι Πότερ θα κατεβάσει την αυλαία της δεκαετούς κινηματογραφικής ζωής του. Ενα νέο τρέιλερ αφηγείται την ιστορία...μέχρι εδώ!

Χάρι Πότερ: 37 ημέρες πριν το τέλος...
Κοιτώντας κατάματα το τέλος!

Ο,τι και να γράψει κανείς για το «επικό» φινάλε του «Χάρι Πότερ» θα μοιάζει επανάληψη. Οσοι ζουν μόνο για την ημέρα που η ταινία θα βγει στις αίθουσες ξέρουν ήδη περισσότερα και από όσα πρέπει. Οσοι κάνουν πως αδιαφορούν για τις περιπέτειες του διασημότερου μάγου της κινηματογραφικής ιστορίας, κρυφοκοιτάνε με περιέργεια τα τρέιλερ και τις φωτογραφίες από το δεύτερο «σκοτεινό» μέρος των «Κλήρων του Θανάτου». Και όσοι δεν έχουν δει μέχρι σήμερα ούτε ένα καρέ από τις ταινίες της σειράς (;) οργανώνουν ήδη μαραθώνιους με όλα τα προηγούμενα επεισόδια για να μην νιώσουν τελείως χαμένοι όταν ολόκληρος ο πλανήτης θα μιλάει για το... τέλος.

Λίγη υπομονή. Το δεύτερο, χορταστικό και τρισδιάστατο μέρος του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Ιουλίου. Μέχρι τότε παρακολουθήστε ένα τρέιλερ που δίνει οριστική απάντηση στο πως φτάσαμε μέχρι εδώ!