Buzz

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν ετοιμάζει σίκουελ του ... «Only God Forgives»!

στα 10

Να σας το κάνουμε ακόμα χειρότερο: χωρίς τον Ράιαν Γκόσλινγκ! Ο Δανός σκηνοθέτης θέλει να επιστρέψει σε μία παλιότερη ταινία του και να επαναφέρει έναν ήρωα ο οποίος μπορεί να ολοκληρώσει τη δική του διαδρομή αλλά αν επανεμφανιστεί στο... Τόκιο. Διαβάστε ποιον έχει στο νοσηρό μυαλό του...

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν  ετοιμάζει σίκουελ του ... «Only God Forgives»!

Το «Only God Forgives» ήταν για το πρόσφατο φεστιβάλ Καννών η πιο πολυαναμενόμενη ταινία και η μεγαλύτερη απογοήτευση. Ο ίδιος ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν όμως δεν φάνηκε να πτοείται ούτε, ούτε και να αποθαρρύνεται από τις κακές κριτικές: πιστεύει ότι έχει φτιάξει ένα προσωπικό αριστούργημα, με ιδιαίτερες μεταφυσικές προεκτάσεις για τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της ανατολής.

Εκεί θέλει λοιπόν να επιστρέψει. Εχοντας στο μυαλό του ως κινηματογραφικό προορισμό το Τόκιο, ο Ρεφν αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γυρίσει το σίκουελ του «Only God Forgives» επαναφέροντας έναν χαρακτήρα της προ-Drive εποχής του.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στον ''One-Eye-Man''» δήλωσε σε συνέντευξή του πρόσφατα. «Υπάρχει κάτι σε αυτό τον χαρακτήρα που, παρόλους τους αιώνες που χωρίζουν την ιστορία του με αυτή του ''Drive'' ή του ''Only God Forgives', είναι πολύ κοινό. Θα τον επαναφέρω στο Τόκιο και θα πιάσω το νήμα της ιστορίας από εκεί...»

Ο Μαντς Μίκελσεν λοιπόν, ο μονόφθαλμος εκδικητής του «Vahalla Rising», καλείται να πρωταγωνιστήσει στο νέο βίαιο όραμα του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και να κάνει την μετάβαση από το 1000 μ.Χ στη σύγχρονη εποχή.

Περιμένουμε τα νεότερα...

Διαβάστε περισσότερα για το «Only God Forgives»: