Buzz

«He's a very dangerous boy». Νέο τρέιλερ για το «Only God Forgives»

στα 10

Ο Νίκολας Βίντνγκ Ρεφν, ξέρει να φτιάχνει υπέροχα τρέιλερ. Δείτε ένα ακόμη που κάνει τη νέα του ταινία να μοιάζει με λαχταριστό κινηματογραφικό εφιάλτη.

«He's a  very dangerous boy». Νέο τρέιλερ για το «Only God Forgives»

Update 19 Ιουλίου Δείτε στο gallery τη νέα αφίσα της ταινίας και... αντιμετωπίστε τους δαίμονές σας!

Είναι από μόνη της μια μορφή τέχνης. Η τεχνική του συνοψίζεις μια ταινία σε λίγα δευτερόλεπτα κάνοντάς την συχνά να δείχνει πολύ καλύτερη απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Το να κάνεις ένα τρέιλερ για μια ταινία του Νίκολας Βίντνγκ Ρεφν όμως, μοιάζει μια πιο εύκολη δουλειά.

Ειδικά για το «Only God Forgives», αφού το γυρισμενο στην Ταϊλανδη φιλμ είναι γεμάτο από εικόνες που δείχνουν υπέροχες στην οθόνη, φωτισμένες σαν arty φωτογραφίες και σκηνοθετημένες με γνώμονα το στίλ.

Ετσι και το καινούριο τρέιλερ για αυτή την βίαιη μινιμαλιστική περιπέτεια εκδίκησης και προβληματικών οικογενειών πετυχαίνει απολύτως τον σκοπό του. Από τα πρώτα κι όλας πλάνα σε πείθει ότι αυτή είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

Εν τούτοις το «Only Goc Forgives» ακόμη κι αν προσπαθεί σκληρά, ακόμη κι αν όντως δεν είναι άδειο από απολαύσεις (κυρίως για τα μάτια) δεν είναι «Drive». Αυτό δεν το εμπόδισε να διχάσει το φεστιβάλ των Καννών όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά, να τοποθετήσει τον σκηνοθέτη του απέναντι στους κριτικούς και να δημιουργήσει ένα μικρό πολιτικό σκάνδαλο στη Γαλλία όπου προβάλλεται ήδη.


1

1

1