Buzz

Ο Μπραντ Πιτ σώζει ζωές!

στα 10

Εκτός από «μεταφορικά», τώρα και κυριολεκτικά, αφού τα γρήγορα αντανακλαστικά του ήταν αρκετά για να σώσουν μια από τους 700 κομπάρσους που κινδύνεψε από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σκηνής δράσης του «World War Z».

Ο Μπραντ Πιτ σώζει ζωές!
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «World War Ζ»

Η ηρωική πράξη έλαβε χώρα στην Γλασκόβη και συγκεκριμένα στην George Square, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της καινούριας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πιτ και σκηνοθετεί ο Μαρκ Φόρστερ, «World War Ζ». (Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ)

«Επικρατούσε ένα χάος, καθώς 700 κομπάρσοι έτρεχαν, έπεφταν πάνω σε αυτοκίνητα εν κινήσει, κάμερες και στρατιώτες», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τον Μπραντ Πιτ να σώζει μια άγνωστη γυναίκα, όταν αυτή έπεσε κάτω και παρά λιγο να καταπατηθεί από το πλήθος. «Ο Πιτ δεν είχε χρόνο να της μιλήσει, αφού βρισκόταν σε γύρισμα. Αυτή, ωστόσο, δήλωσε πόσο τον ευγνωμονεί».

Διότι, είναι ένα πράγμα να παίζεις στην καινούρια ταινία του Μπραντ Πιτ, έστω και σαν η 700ή κομπάρσα και είναι ένα άλλο πράγμα να είσαι η 700ή κομπάρσα που έσωσε κάποτε ο Μπραντ Πιτ...

Τα εύσημα στην «ηρωίδα» Κέιτ Γουίνσλετ που έδωσε το καλό παράδειγμα λίγες ημέρες πριν (διαβάστε εδώ)!