Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Μπομπ Ντίλαν τιμά τον Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Σε μία σπάνια εμφάνισή του σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ο Μπομπ Ντίλαν θα παραβρεθεί αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στο Hollywood Palladium, στην τελετή απονομής των Critics' Choice Movie Awards, για να τιμήσει τον Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Μπομπ Ντίλαν τιμά τον Μάρτιν Σκορσέζε

Τα βραβεία των Αμερικανών Κριτικών (Critics' Choice Movie Awards) θα δώσουν φέτος τιμητικό βραβείο στον Μάρτιν Σκορσέζε, στον οποίο ετοιμάζουν ειδικό αφιέρωμα.

Πληροφορίες θέλουν τη βράβευση να κάνουν από κοινού ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ολίβια Χάρισον (χήρα του Τζορτζ Χάρισον και παραγωγός στο «George Harrison: Living in the Material World») και ο ακριβοθώρητος (μέχρι και ακοινώνητος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις) Μπομπ Ντίλαν. Ο Ντίλαν έχει αποτυπωθεί από την κάμερα του Σκορσέζε σε δύο περιπτώσεις: στο μουσικό ντοκιμαντέρ «No Direction Home» που έριξε φως στη διάνοια και την ιδιοσυγκρασιακή προσωπικότητά του, αλλά και πίσω, στο 1976, ως μέρος της θρυλικής συναυλίας των The Band, «The Last Waltz».

Κανείς δεν ξέρει αν ο Ντίλαν θα ξεπεράσει την αποστροφή που έχει με τις δημόσιες σχέσεις του Χόλιγουντ για να ανέβει στη σκηνή και να μιλήσει για τον Σκορσέζε. Τα στοιχήματα τον θέλουν να του αφιερώνει απλά ένα live κομμάτι - και ποιος ξέρει, μπορεί με τη σήμα κατατεθέν γυρισμένη πλάτη του. Κι όμως, πέραν της όποιας πλάκας, έχουμε εμπιστοσύνη ότι ο Ντίλαν ξέρει πολύ καλά ποιος αγαπά καθαρόαιμα την μουσική, ποιος την τιμά και ποιος την υπηρετεί. Για να δηλώσει παρών στην εκδήλωση για τον Σκορσέζε, θα είναι παρών.

Σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της βραδιάς, θα παρουσιάσουν βραβεία οι Ντάστιν Χόφμαν, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Οουεν Γουίλσον, Κίρστεν Ντανστ, Βιν Ντίζερ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Νταϊάν Κρούγκερ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα ανέβει επίσης στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα τιμητικό βραβείο στον φίλο του Σον Πεν για την ανθρωπιστική του δραστηριότητα.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν. Τα Critics' Choice Movie Awards θα πραγματοποιηθούν αύριο το βράδυ, 12 Ιανουαρίου, στο Λος Αντζελες και θα μεταδοθούν live από το VH1.

Και τα βραβεία BAFTA τιμούν φέτος τον Μάρτιν Σκορσέζε