Buzz

O Μάθιου ΜακΚόναχεϊ πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ

στα 10

Συνεχίζοντας ένα σερί ρόλων που πλέον μπορούν να χαρακτηριστούν σαν μια λαμπρή δεύτερη καριέρα, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ με τίτλο «Sea of Trees».

O Μάθιου ΜακΚόναχεϊ πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ

Λίγο πριν κρατήσει στα χέρια του το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club», ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ φροντίζει επιμελώς για το μέλλον της δεύτερης καριέρας του που τον βρίσκει πιο ώριμο και κατασταλλαγμένο να παίζει σε ταινίες που πριν από οτιδήποτε θα ήθελε να βλέπει και ο ίδιος.

Ετσι, δεν παραξενεύει κανέναν το γεγονός πως θα είναι ο πρωταγωνιστής του «Sea of Trees», της νέας ταινίας του Γκας Βαν Σαντ. Σε σενάριο του Κρις Σπάρλινγκ («Buried»), το «Sea of Trees» αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που ταξιδεύει μέχρι το Ορος Φούτζι με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του στο δάσος περισσότερο γνωστό ως «Suicide Forest». Εκεί θα συναντήσει έναν Ιάπωνα (θα τον υποδύεται ο Κεν Γουατανάμπε) ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη αυτοκτονία προσπαθεί να βρει τρόπο να βγει από το δάσος.

Μαζί με το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ συνεχίζει να θριαμβεύει και στο τηλεοπτικό «True Detective» προσφέροντας στους μελλοντικούς του σκηνοθέτες τη σιγουριά πως πλέον στο τρέιλερ των ταινιών του μπορεί να γράφει με καμάρι «Academy Award Winner Matthew McConaughey».

Διαβάστε ακόμη: