Buzz

Ο Ζαν Ντιζαρντέν γίνεται και κασκαντέρ για το «Ο Κύκλος του Mobius»

στα 10

Πριν πάτε σινεμά να δείτε το «Möbius», παρακολουθείστε τις επικίνδυνες σκηνές από τα γυρίσματα και δείτε τον Γάλλο γόη να μιλά για την εμπειρία του!

Flix Team
Ο Ζαν Ντιζαρντέν γίνεται και κασκαντέρ για το «Ο Κύκλος του Mobius»

Τοποθετημένο στο Μονακό, στον κόσμο των χρηματιστών και του private banking, το φιλμ του Ερίκ Ροσάν, που προβάλλεται αυτές τις μέρες στις ελληνικές αίθουσες, δίνει στον Ζαν Ντιζαρντέν το ρόλο ενός κατασκόπου που παρακολουθεί τις κινήσεις ενός ζάπλουτου Ρώσου επιχειρηματία, θέλοντας να ανακαλύψει τους τρόπους που ξεπλένει το βρώμικο χρήμα του. Ο Τιμ Ροθ υποδύεται τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο και η Σεσίλ Ντε Φρανς μια νεαρή τραπεζίτη που θα βρεθεί ανάμεσά τους.

Η ταινία είναι προφανώς η πρώτη δοκιμασία του Ντιζαρντέν σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον, πριν τις εμφανίσεις του σε Αμερικανικές ταινίες όπως το «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε ή το «The Monuments Men» του Τζοτζ Κλούνεϊ. Στο φιλμ, ο Ντιζαρντέν αναγκάζεται όχι απλώς να μιλήσει ρωσικά με τέλεια προφορά, αλλά και να πηδήξει από ένα ελικόπτερο μέσα σ’ ένα σκάφος, χωρίς βοήθεια και με τρικυμία.

Δείτε στο παρακάτω κλιπ από το making of του «Ο Κύκλος του Mobius» τον Ζαν Ντιζαρντέν, τον Τιμ Ροθ, τη Σεσίλ Ντε Φρανς και τον Ερίκ Ροσάν να περιγράφουν πώς αντιμετώπισαν την πρόκληση του γυρίσματος και ρίξτε κλεφτές ματιές στα εντυπωσιακά πλάνα της ταινίας.

«Ο Κύκλος του Mobius» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη, 22 Αυγούστου. Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία και δείτε σε ποιες αίθουσες προβάλλεται εδώ.