Buzz

Η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μικρού μήκους!

στα 10

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν λέγεται «The Quay Brothers», θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου κι είναι ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για το δίδυμο των αγαπημένων του σκηνοθετών!

Η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μικρού μήκους!

Φαίνεται όχι μόνο από τις φειδωλές συνεντεύξεις του, αλλά κυρίως από τις ίδιες τις ταινίες του: ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι ένας από εκείνους τους σκηνοθέτες που αγαπούν και τιμούν το σινεμά, αληθινοί film buffs κι ο ίδιοι, περισσότερο κι από πολλούς fans τους. Κι όπως φαίνεται, ο Κρίστοφερ Νόλαν αγαπά ιδιαίτερα το σινεμά των Αδελφών Κουέι.

Ο Στίβεν κι ο Τίμοθι Κουέι είναι οι δίδυμοι αδελφοί δημιουργοί που γεννήθηκαν το 1974 στην Αμερική, αλλά ζουν και δουλεύουν στην Αγγλία και με τις ταινίες τους έσπρωξαν αρκετά βήματα μπροστά το stop motion animation. Στο φεστιβαλικό κοινό είναι περισσότερο γνωστοί από τα «Institute Benjamenta» και «The Cabinet of Jan Svankmajer». Ο Κρίστοφερ Νόλαν έφτιαξε ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο «The Quay Brothers», το οποίο, όπως λέει, «θα μας δώσει πρόσβαση στα μυστικά του στούντιο των αδελφών Κουέι».

The Quay Brothers Poster

Η ταινία - γυρισμένη φυσικά σε 35mm - θα προβληθεί στις 19 Αυγούστου στο Film Forum της Νέας Υόρκης, μαζί με τρεις από τις ταινίες των Αδελφών Κουέι, τα «Street of Crocodiles» (1986), «The Comb» (1991) και «In Absentia» (2000). Tην προβολή θ' ακολουθήσει συζήτηση για το κοινό, με τον Κρίστοφερ Νόλαν αλλά και τους Αδελφούς Κουέι που θα βρίσκονται εκεί. Ζήλεια.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Quay Brothers»:



Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από το «Street of Crocodiles» των αδερφών Κουέι:


Διαβάστε ακόμη: