Industry

«Εδώ είναι το σπίτι μου»: Ο Νόα Μπόμπακ υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με το Netflix

στα 10

O σκηνοθέτης του «Marriage Story» ανανεώνει τη συμφωνία του με το Netflix, δίνοντας ένα χαστούκι στα στούντιο: «βρήκα το σπίτι μου».

«Εδώ είναι το σπίτι μου»: Ο Νόα Μπόμπακ υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με το Netflix

Πριν από λίγες εβδομάδες, το ίδιο διαβάσαμε και για τον Ντέιβιντ Φίντσερ: πολυετές αποκλειστικό συμβόλαιο με το Netflix.

Σήμερα, είναι η σειρά του Νόα Μπόμπακ. Ετσι κι αλλιώς, μετά την επιτυχημένη πορεία που είχε η «Ιστορία Γάμου» στην πλατφόρμα και τα βραβεία, αλλά και το «The Meyerowitz Stories» (2017) ο Μπόμπακ είχε δεσμευτεί για μία τρίτη ταινία για το Netflix.

Noah Baumbach Greta Adam 607

Το «White Noise» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του σατιρικού βιβλίου του Ντον ΝτεΛίλο («Λευκός Θόρυβος») και θα ενώνει ξανά τους Ανταμ Ντράιβερ και Γκρέτα Γκέργουιγκ (μετά το «Frances Ha») στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ιστορίας ενός ζευγαριού που φοβούνται τον θάνατο και καλούνται να αντιμετωπίσουν τη θνησιμότητά τους, όταν ένα περίεργο τοξικό αέριο απελευθερώνεται στην πόλη τους.

Οι σημερινές ειδήσεις όμως θέλουν τον υποχήφιο για Οσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη να επεκτείνει τη συνεργασία του με το Netflx με πολυετές συμβόλαιο - αδιευκρίνιστων άλλων όρων.

«Οταν ξεκίνησα την καριέρα μου στην κινηματογραφική βιομηχανία, πάντα ονειρευόμουν ότι θα βρω το σπίτι μου. Μού πήρε 25 χρόνια, αλλά άξιζε τον κόπο» δήλωσε ο Μπόμπακ για τη συνεργασία του με το Netflix.

«Εδώ και δυο δεκαετίες περίπου, ο Νόα γράφει και σκηνοθετεί μερικές από τις πιο προσωπικές και επιδραστικές ταινίες του αμερικανικού σινεμά» δήλωσε κι ο Πρόεδρος του Netflix, Τεντ Σαράντος. «Από την αρχή της συνεργασίας μας, τέσσερα χρόνια πριν, αισθανθήκαμε οικογένεια. Είμαι ενθουσιασμένος που το επισημοποιούμε.»

Διαβάστε περισσότερα: