Buzz

Τόσοι και τόσοι θάνατοι στο «Game of Thrones», αλλά ποιος σόκαρε περισσότερο τον Τζέιμι Λάνιστερ;

στα 10

O Νίκολαϊ Κόστερ-Βαλντάου, ο τηλεοπτικός Τζέιμι Λάνιστερ, αποκαλύπτει ποιος θάνατος στους 6 κύκλους «Game of Thrones» τον λύγισε ως ηθοποιό, θεατή κι άνθρωπο.

Τόσοι και τόσοι θάνατοι στο «Game of Thrones», αλλά ποιος σόκαρε περισσότερο τον Τζέιμι Λάνιστερ;

Ο Χειμώνας, επιτέλους, Hρθε πριν από λίγες μέρες και είδαμε το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου «Game of Thrones». Με την τύχη του Τζον Σνόου να αιωρείται, το άλλο στρατόπεδο αγωνίας είναι η εκδίκηση της Σέρσεϊ και η συμπαράσταση που της δείχνει ο αδελφός κι εραστής της Τζέιμι Λάνιστερ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανασκόπηση του επεισοδίου με τον τρόπο του Flix: «Game of Thrones», Κύκλος 6, Επεισόδιο 01: Σημειώσεις

Ο Νίκολαϊ Κόστερ-Βαλντάου, ο Δανός ηθοποιός που φορά την πανιπλία του Τζέιμι στο σκοτεινό κόσμο του Γουέστερος, βρέθηκε στα πλατό του «Watch What Happens Live» για να προμοτάρει τον 6ο κύκλο και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για το αν τον τρομάζουν οι ξαφνικοί θάνατοι στα βιβλία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και στη σειρά των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις.

Ο 45χρονος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε ότι όλο το καστ τρέμει όταν παίρνει το σενάριο στα χέρια του, αυτοσαρκάστηκε για το πώς θα αποδεχόταν το θάνατο του Τζέιμι και απάντησε στο ποιος θάνατος του στοίχησε περισσότερο.

«Νομίζω αυτός της Σιρίν, της μικρής πριγκίπισσας και κόρης του Στάνις, που οι γονείς της την θυσίασαν στην πυρά. Μου φάνηκε απαίσιο. Σοκαριστικό κι απεχθές. Από όλα τα τρομερά πράγματα που συμβαίνουν στη σειρά, αυτή ήταν η στιγμή που έκανε τα σωθικά μου να ανακατευτούν. Δεν την άντεξα...»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: