Buzz

Kι εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει όλες τις camp όψεις του Νίκολας Κέιτζ...

στα 10

...κυκλοφορεί ένα viral video που δείχνει τον θεότρελο αυτοσχεδιασμό του (φορώντας μια λαστιχένια προσθετική μύτη), σ' ένα μονόλεπτο cameo στην 80ς ταινία «Never On Tuesday».

Kι εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει όλες τις camp όψεις του Νίκολας Κέιτζ...

Εδώ και 24 ώρες γίνεται μεγάλος χαμός με αυτό το βίντεο. Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται, οι camp όψεις του Νίκολας Κέιτζ δεν έχουν τέλος.

Το 1989, ο Ανταμ Ρίφκιν έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Never on Tuesday», όπου ο Κέιτζ έπαιξε ένα μικρό ρόλο. Μία cameo σκηνή του, ένας δικός του αυτοσχεδιασμός, αποδεικνύει αυτό που ξέραμε πάντα: ότι είναι εντελώς τρελός και δεν γνωρίζει αναστολές όταν θέλει να παίξει με έναν ρόλο και τα όριά του.

Δείτε κι αυτό: Τώρα μπορείς να βάλεις τον Νίκολας Κέιτζ σε όποια ταινία σου έρθει στο κεφάλι!

never on sunday 607

Ο Ρίφκιν τα λέει καλύτερα:

«Ημουν 20 χρονών. Ο Κέιτζ είχε έναν μόνο όρο: θα εμφανιζόταν στην ταινία, αν έκανε ό,τι γούσταρε να κάνει. Φυσικά δέχθηκα. Ακόμα κι όταν αυτός εμφανίστηκε με μία λαστιχένια προσθετική μύτη κι αυτοσχεδίασε αυτόν τον παρανοϊκό τύπο, που θεωρούσε ότι ήταν ξεκαρδιστικός. ..»

Cage Never on Sunday 607

«Υπάρχει και μία uncut βερσιόν της σκηνής, όπου ο Κέιτζ συνεχίζει να μουρμουρίζει διάφορα θεότρελα πράγματα. Δυστυχώς δεν ήταν αυτή που επιλέχθηκε Σήμερα το μετανιώνω. Θα έπρεπε να την έχω χωρέσει κάπως...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Νίκολας Κέιτζ τώρα κυκλοφορεί και σε σνακ. Και λέγεται, «Νόστιμο Μπαστουνάκι»!

Λίγο πριν πατήσουμε το play, ας δούμε τα πράγματα σε μια σωστή διάσταση: αυτή η ταινία, που κανείς δε θυμάται (παρόλο που παρόμοια περάσματα έκαναν οι Εμίλιο Εστεβέζ, Τσάρλι Σιν και Τζαντ Νέλσον), δεν γυρίστηκε στα πρώτα βήματα του Κέιτζ - όταν ήταν ακόμα άσημος.

Ο πρωταγωνιστής ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, 3 χρόνια μετά το «Η Πέγκυ Σου Παντρεύεται» και 2 μετά τα «Raising Arisona» και oσκαρικό «Moonstruck».

Αυτό θα πει κότσια. Ή τρέλα. Ή και τα δύο.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: