Buzz

Ο Νικ Οφερμαν είναι ένας ακόμα λόγος ν' ανυπομονούμε για το «Pam & Tommy»

στα 10

Σε μια κωμικοτραγική ιστορία, ο υπέροχος ηθοποιός αναλαμβάνει το... πρώτο συνθετικό.

Ο Νικ Οφερμαν είναι ένας ακόμα λόγος ν' ανυπομονούμε για το «Pam & Tommy»

Οποιος θυμάται το 1995, θυμάται και το γαργαλιστικό σκάνδαλο της διαρροής της sex tape με την Πάμελα Αντερσον και τον ρόκερ Τόμι Λι σε ερωτικές περιπτύξεις. Το ζευγάρι είχε μαγνητοσκοπήσει τη βραδιά του, η κασέτα (ναι, κασέτα ακόμα) διέρρευσε, πουλήθηκε, έγινε viral πριν υπάρξει ο όρος, έκανε το γύρο του κόσμου και τις μέρες του κοινού λίγο πιο hot.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην κινηματογραφική βιογραφία του «Better Man»; Ενας CGI πίθηκος!

Η ιστορία τώρα θα γίνει σειρά οκτώ επεισοδίων για το Hulu και, μάλιστα, με σκηνοθέτη τον Κρεγκ Γκιλέσπι του «Ι, Tonya» ο οποίος, μ' εκείνη την ταινία του, απέδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται το όριο ανάμεσα στη μαύρη κωμωδία και τη ζοφερή τραγωδία, στο στιλ και στο camp. Το καστ που ως τώρα ήταν γνωστό, θέλει την Λίλι Τζέιμς ν' αναλαμβάνει το ρόλο της Πάμελα Αντερσον - της εποχής του «Barb Wire», όταν, μάλιστα, υπέγραφε ως Πάμελα Αντερσον Λι - και τον Σεμπάστιαν Σταν να ενσαρκώνει απρόσμενα τον Τόμι Λι (δείτε τον εδώ στο τρέιλερ του «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου). Δίπλα τους, ο Σεθ Ρόγκεν (και executive producer της ταινίας) υποδύεται τον Ραντ Γκότιε, τον απογοητευμένο από τη ζωή ηλεκτρολόγο που έκλεψε τη διαβόητη κασέτα.

πάμελα αντερσον τόμι λι 607 good times...

Τώρα μαθαίνουμε ότι στην ομάδα μπαίνει και ο Νικ Οφερμαν, ο οποίος θα κρατήσει το ρόλο του «θείου Μίλτι». Ετσι ήταν γνωστός ο Μίλτον Ινγκλεϊ, ένας πάλαι ποτέ πορνοστάρ, ο οποίος εμφανίστηκε σε 140 ταινίες και σκηνοθέτησε άλλες 100. Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που ως «ατζέντης» βοήθησε, με το αζημίωτο φυσικά, τον Γκότιε να διανείμει την κασέτα. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η Πάμελα Αντερσον και ο Τόμι Λι δεν εμπλέκονται καθόλου στη σειρά, σε μια ιστορία που έτσι κι αλλιώς, πια, έχει περάσει στην ποπ κουλτούρα.