Buzz

Ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην κινηματογραφική βιογραφία του «Better Man»; Ενας CGI πίθηκος!

στα 10

Αν αναρωτιέστε τι εννοούμε, εννοούμε αυτό ακριβώς που διαβάζετε.

Ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην κινηματογραφική βιογραφία του «Better Man»; Ενας CGI πίθηκος!

Ξέραμε ότι ο Μάικλ Γκρέισι, σκηνοθέτης του «The Greatest Showman» και ο Ρόμπι Γουίλιαμς δούλευαν μαζί σε ένα φιλμ που προοριζόταν να είναι η κινηματογραφική βιογραφία του εξαιρετικά πετυχημένου τραγουδιστή -γιατί αν μπορεί να το κάνει ο Ελτον Τζον, γιατί όχι κι ο Ρόμπι όσο είναι ακόμη νέος;

Ξέραμε επίσης ότι «ο τρόπος που θα παρουσιάσουμε τον Ρόμπι στην ταινία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό» όπως έλεγε έως πρόσφατα ο σκηνοθέτης του φιλμ. «Θέλουμε να το κάνουμε με έναν αληθινά πρωτότυπο τρόπο. Θυμάμαι να πηγαίνω στο σινεμά μικρός και να βλέπω ταινίες που με ενθουσίαζαν και με έκαναν να σκέφτομαι «δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο». Ηθελα το κοινό να έχει την ίδια αίσθηση βλέποντας την ταινία μας. Να κοιτάζουν την οθόνη και να παρακολουθούν την ιστορία και να σκέφτονται «δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν αυτό που βλέπω». Ο τρόπος που θα το κάνουμε είναι ακόμη μυστικός, αλλα ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε αυτό το συναίσθημα. Η ιστορία του Ρόμπι Γουίλιαμς είναι φανταστική και θέλω να την αποδώσω σε όλους τους τόνους της, από τον σκληρό ρεαλισμό μέχρι τις στιγμές καθαρής φαντασίας».

Δείτε επίσης: H Ελεν Μίρεν θα υποδυθεί την Γκόλντα Μέιρ στο «Golda» του Γκάι Νατίβ

robbie williams 607

Τώρα πια, το μυστικό δεν είναι και τόσο μυστικό κι αφού είχε ήδη διαρρεύσει πως δεν θα χρειαστεί κάποιο εντυπωσιακό καστινγκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θα υπάρχει ένα έντονο ψηφιακό στοιχείο στην ταινία, ξέρουμε ότι τον ρόλο του Ρόμπι στο φιλμ θα κρατά ένας ψηφιακός πίθηκος, κάτι που φέρνει στο μυαλό ένα από το πιο γνωστά του τραγούδια το «Me and my Monkey», στο οποίο ο Γουίλιαμς χρησιμοποιούσε την φιγούρα ενός πιθήκου για να μιλήσει για τον εθισμό του στην κοκαϊνη, την οποία τότε περιέγραφε ως τον μόνο σύμμαχό του στη ζωή εκτός σκηνής.

Δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο ενδιαφέρουσα ακούγεται η ιδέα στους θαυμαστές του Ρόμπι, αλλά τουλάχιστον, το φιλμ υπόσχεται κάτι διαφορετικό από ένα ακόμη συνηθισμένο biopic κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για εμάς. Κι ακόμη κι αν ο Ρόμπι θα είναι λίγο διαφορετικός στην οθόνη, θα είναι εντούτοις παρών με πολλούς τρόπους αφού όχι μόνο το φιλμ γεννήθηκε μέσα από μακροχρόνιες συζητήσεις που είχε ο ίδιος με τον Μάικλ Γκρέισι, αλλά κι αφού πρόκειται να ηχογραφήσει ξανά όλες τις επιτυχίες του που θα ακούγονται στην ταινία, για να πιάσει το feeling της στιγμής και τον τόνο του φιλμ. Και γιατί όχι, να κυκλοφορήσει έναν ακόμη Νο 1 δίσκο!

Δείτε ακόμη: The Queendom: Aν είναι να κάνεις διαφημιστικό, κάντο όπως η Lady Gaga!