Buzz

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως σε δυο ταινίες «The Gray Man»

στα 10

Με ένα σίκουελ αλλά και ένα σίκουελ να βρίσκονται ήδη στα σκαριά, τα αδέρφια Ρούσο επιστρέφουν και πάλι στην σκηνοθεσία.

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως σε δυο ταινίες «The Gray Man»

Παρά τις μέτριες κριτικές που πήρε η νέα ταινία των αδερφών Ρούσο «The Gray Man», κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της τηλεθέαση στο Netflix. Και αυτό και μόνο φαίνεται πως ήταν αρκετά για την διαδικτυακή πλατφόρμα να ανακοινώσει δίνει το πράσινο φως για περισσότερες ταινίες.

Ναι πληθυντικός αριθμός, μιας και δεν ετοιμάζεται μια μόνο ταινία «The Gray Man» αλλά δυο, ένα σίκουελ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ράιαν Γκόσλινγκ και ένα πρίκουελ το οποίο θα εξερευνά διάφορα άλλα στοιχεία από αυτό το σύμπαν. Αν και τα πρώτα στοιχεία για το πρίκουελ είναι κάπως αόριστα, τα αδέρφια Ρούσο είχα δηλώσει παλιότερα πως θα ήθελαν να κάνουν μια ταινία με πρωταγωνιστή τον κακό χαρακτήρα του Κρις Εβανς, ένα από τα καλύτερα στοιχεία της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει κάτι να πει σε όσους τον αμφισβητούν ως «Ken»

the gray man

«Η αντίδραση του κοινού στο “The Gray Man” δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό που είχαν οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο για αυτήν την ταινία. Με τόσους πολλούς καταπληκτικούς χαρακτήρες στην ταινία, πάντα είχαμε σκοπό ο Γκρίζος Άνδρας να είναι μέρος ενός διευρυμένου σύμπαντος και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix ανακοινώνει ένα σίκουελ με τον Ράιαν, καθώς και ένα δεύτερο σενάριο για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι και θα μιλήσουμε σύντομα γι’ αυτό», δήλωσαν τα αδέρφια σε μια δήλωσή τους.

Στην πρώτη ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μαρκ Γκρίνεϊ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2009, και τελείωσε αφήνοντας αρκετές υπόνοιες για ένα σίκουελ, μιλάει για τον «Gray Man», έναν ο πράκτορα της CIA με το όνομα Κορτ Τζέντρι, γνωστό και ως «Σιέρα Σιξ». Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι. Ομως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν, πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει.

Στις ταινίες πολύ πιθανόν να επιστρέψουν και Ανα ντε Αρμας, Ρεγκέ Τζιν Πέιτζ, Τζούλια Μπάτερς και Τζέσικα Χένγουικ αλλά φυσικά αυτό μένει να το δούμε.