Φεστιβάλ / Βραβεία

Κυρίες και κύριοι έχουμε Οσκαρικό παρουσιαστή: Νιλ Πάτρικ Χάρις

στα 10

Nαι, είναι επίσημο: παρουσιαστής των Οσκαρ 2015 θα είναι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις. Ξεσκονίστε τα χορευτικά σας παπούτσια!

Κυρίες και κύριοι έχουμε Οσκαρικό παρουσιαστή: Νιλ Πάτρικ Χάρις

Με επίσημη ανακοίνωση της Ακαδημίας, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο επιβεβαιώθηκαν: ο Νιλ Πάτρικ Χάρις θα είναι ο οικοδεσπότης της 87ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, το Φεβρουάριο του 2015.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Οσκαρ του 2015.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Νιλ θα παρουσιάσει τα Οσκαρ» δήλωσαν οι παραγωγοί της βραδιάς (και συνεργάτες του χρόνια στις σκην΄ς του Μπρόντγουεϊ), Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μίρον. «Τον γνωρίζουμε χρόνια, από έφηβο, και τον έχουμε παρακολουθήσει να απογειώνεται ως ένα εξαιρετικός performer στη σκηνή, αλλά κι ως ένας υπέροχος ηθοποιός στο σινεμά, την τηλεόραση και το θέατρο. Το να συνεργαστούμε φέτος για τα Οσκαρ μοιάζει με την τέλεια καταιγίδα - έτσι όπως αυτός θα ενεργοποιήσει όλες τις ιδέες και τα ταλέντα του μπροστά στο παγκόσμιο κοινό...»

neil patrick harris Tony2012 Ως παρουσιαστής βραβείων Τοny το 2012

«Είναι πραγματική τιμή και χαρά μια τέτοια πρόταση από την Ακαδημία» δήλωσε ο Χάρις. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τα Οσκαρ και τρέφω μεγάλο σεβασμό για όλους τους σπουδαίους οικοδεσπότες που πάτησαν αυτή τη σκηνή. Μου ζητήθηκε να ακολουθήσω τα βήματα των Τζόνι Κάρσον, Μπίλι Κρίσταλ, Ελεν ΝτιΤζένερς κι όλων όσων είχαν την μεγάλη τύχη να παρουσιάσουν τα Οσκαρ. Μπορώ τώρα να σβήσω αυτό το όνειρο από τη λίστα μου...»

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έχει αποδειχθεί ένας χαρισματικός οικοδεσπότης, τόσο σε απονομές Βραβείων Tony όσο και αντίστοιχων Emmy - κι έχει επίσης κερδίσει και αντίστοιχα βραβεία. Θα είναι όμως η πρώτη φορά που δοκιμάζεται σε κάτι τόσο συγκεκριμένο και απαιτητικό όσο τα Οσκαρ - μία τελετή απονομής, γνωστή για το σαμποτάζ που κάνει στους παρουσιαστές της (ενώ τους διεκδικεί και χτίζει τη βραδιά πάνω τους, στο τέλος τους πνίγει, δεν τους επιτρέπει χρόνο να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, τους αδικεί για να μη «ξεχειλώσει» πάνω από το δεδομένο 4ωρο της).

neil patrick harris Emmys Οικοδεσπότης των βραβείων Emmy το 2013

Ελπίζουμε ότι ο Χάρις θα καταφέρει να επιβληθεί και θα μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη από το κυνικό του χιούμορ και το μαγικό του χάρισμα στις μουσικοχορευτικές εκρήξεις.

Θυμηθείτε τον στο opening number των Οσκαρ 2010:


Περισσότερος Νιλ Πάτρικ Χάρις:

Περισσότερα Οσκαρ 2015: