Buzz

Νέα teaser αφίσα για τον «Amazing Spider-Man»

στα 10

Αργά και βασανιστικά αποκαλύπτει η Marvel τις εικόνες από το «The Amazing Spider-Man», ακριβώς σαν την αράχνη που υφαίνει τον ιστό της για να μας παγιδεύσει!

Νέα teaser αφίσα για τον «Amazing Spider-Man»

Πρώτα είδαμε το λογότυπο του τίτλου. Μετά είδαμε κάποιες φωτογραφίες. Μετά ένα teaser trailer, τρομερά ελκυστικό, αλλά φειδωλό κι αυτό. Και τώρα, η στολή του Spidey από λίγο πιο κοντά. Ούτε Εμα Στόουν, ούτε Lizard, ούτε τίποτα.

Τουλάχιστον, η αφίσα παρουσιάστηκε στο panel του «Spider-Man», που μοιάζει να ήταν αρκετά… περιπετειώδες από μόνο του: Με τους συντελεστές και το κοινό μαζεμένο, ένας επίμονος fan, ντυμένος με τη στολή του Spider-Man, διεκδικούσε ενοχλητικά το μικρόφωνο, για να κάνει μια ερώτηση. Ευτυχώς για τι δική του σωματική υγεία, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν άλλος από τον Αντριου Γκάρφιλντ, που διάβασε ένα ευχαριστήριο σημείωμα προς το κοινό: «Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε την πιο cool στιγμή της ζωής μου. Ο Πίτερ Πάρκερ ήταν ο αγαπημένος μου φανταστικός ήρωας όταν ήμουν μικρός, μαζί με τον Χόλντεν Κόλφιλντ. Ντυθηκα πρώτη φορά Spider-Man όταν ήμουν 2 χρόνων, τις απόκριες!»

Στη συνέχεια, ο Αντριου Γκάρφιλντ κάθισε στο πάνελ μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας – όλοι τους φορούσαν μπλουζάκια με το λογότυπο της οργάνωσης «Stand Up to Cancer», τιμώντας τη μνήμη της παραγωγού Λόρα Ζίσκιν.

Απολαύστε, λοιπόν, το δεύτερο teaser poster στο gallery, κρατήστε το και για τη συλλογή σας, αλλά αν η ταινία μας τσιγκλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο για ένα χρόνο μέχρι να βγει στις αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι, άνθρωποι είμαστε, θα σκάσουμε.