Buzz

«The Amazing Spider-Man». Πρώτη (κλεφτή) ματιά

στα 10

Το καινούριο τεύχος του «Entertainment Weekly» που κυκλοφορεί αύριο, έχει στο εξώφυλλό του, τον νέο «Spider-Man», Αντριου Γκάρφιλντ και στο εσωτερικό του, κάμποσες φωτογραφίες από το reboot του αραχνοΰφαντου κινηματογραφικόυ franchise. Μη περιμένετε ως αύριο, δείτε τες σήμερα.

«The Amazing Spider-Man». Πρώτη (κλεφτή) ματιά

Πριν κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Comic-Con, το νέο look του ανθρώπου αράχνη στο «The Amazing Spider-Μan» του Μάρκ Γουέμπ, περνά από το μικροσκόπιο του «EW».

Κοιτάζοντάς τον από κοντά, βρίσκουμε την στολή περισσότερο cool, (και σίγουρα την Εμα Στόουν πολύ πιο σέξι από την Κίρστεν Ντανστ), αλλά έχουμε πολλές αντιρρήσεις για το (μη) κούρεμα του Αντριου Γκάρφιλντ. Και ναι, ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένα nerd που δεν θα είχε καμιά τύχη ως υπερήρωας αν δεν ήταν εκείνη η μεταλλαγμένη αράχνη, αλλά είναι ιδέα μας ή η σωματική διάπλαση του καινούριου Σπάιντερμαν κάνει τον Τόμπι Μαγκουάιαρ να μοιάζει με τον γιο του Hulk;

Πάντως ο Μαρκ Γουέμπ στο άρθρο που συνοδεύει τις φωτογραφίες λέει ότι η ταινία του διαφέρει από αυτες του Σαμ Ράιμι, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι «η ιστορία ενός παιδιού που αναζητούσε πάντα τους γονείς του και κατέληξε να βρει τον εαυτό του. Αυτή είναι η ιστορία του Spider-Man που δεν έχει ειπωθεί ως τώρα». Οσο για τον Αντριου Γκάρφιλντ αφού δηλώσει ότι «δεν είμαι ο αντικαταστάτης του Τόμπι Μαγκουάιαρ» κι ότι ο Τόμπι «έκανε εξαιρετική δουλειά» στον ρόλο όσο τον κράτησε, δηλώνει ότι η τιανία «θα είναι ένα καινούριο κεφάλαιο» στην ιστορία του «Spider-Man».

Που θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται στις 3 Ιουλίου του 2012, σε 3D.