Buzz

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά η Νία Βαρντάλος τέλειωσε τα γυρίσματα του «My Big Fat Greek Wedding 2»!

στα 10

Δεκατρία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «My Big Fat Greek Wedding», η Νία Βαρντάλος επιστρέφει - πιο επίκαιρη από ποτέ - σε μια ακόμη «ελληνική» κωμωδία με kefi και τον ημίγυμνο Τζον Κόρμπετ.

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά η Νία Βαρντάλος τέλειωσε τα γυρίσματα του «My Big Fat Greek Wedding 2»!

«Ξέρω πως μερικοί κυνικοί άνθρωποι στα μέσα ενημέρωσης θα γράψουν ότι ο μόνος λόγος που το κάνω είναι γιατί ξέμεινα από χρήματα, ή γιατί θέλω να φιλήσω και πάλι τον Τζόν Κόρμπετ. Λοιπόν ένα από αυτά τα δύο ισχύει.»

Αυτό είχει δηλώσει η Νία Βαρντάλος, περίπου ένα χρόνο πριν, όταν ανακοινώθηκαν τα σχέδιά της να ξεκινήσει την προετοιμάσια του σίκουελ του «My Big Fat Greek Wedding», της τεράστιας επιτυχίας του 2002 που έδειξε σε όλον τον πλανήτη τον Ελληνα τον σωστό με ισχυρές δόσεις από greek kefi και rom-com αλά ελληνοαμερικάνικα.

My Big Fat Greek Wedding Σκηνή από το πρώτο «My Big Fat Greek Wedding»

Το «My Big Fat Greek Wedding 2» μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση μας βάζει ακόμη πιο βαθιά μέσα στην οικογένεια Πορτοκάλος, αφού εκτός από ακόμη ένα γάμο που επίκειται, τα θορυβώδη μέλη της θα έρθουν αντιμέτωπα με ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Με ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2016, τον Τομ Χανκς και την Ρϊτα Γουίλσον ξανά στην παραγωγή και την Νία Βαρντάλος να υπογράφει ξανά το σενάριο, η απάντηση στον λόγο για τον οποίο η Βαρντάλος επιστρέφει στην ταινία που την έκανε διάσημη (και πάμπλουτη) είναι μια φωτογραφία που η ίδια πόσταρε στο instagram και απεικονίζει τον Τζον Κόρμπετ ημίγυμνο.

Εγκρίνουμε το marketing plan, αν και διατηρούμε αμφιβολίες για το πόσο ξαναζεσταμμένο θα είναι το greek humor σε μια ακόμη εκδοχή της ίδιας ιστορίας.

Is someone trying to get baptized again in #MyBigFatGreekWedding2 ?

A photo posted by Nia Vardalos (@niavardalos) on



Διαβάστε ακόμη: