Buzz

Είστε έτοιμοι για έναν ακόμη «Γάμο αλά Ελληνικά»;

στα 10

Η Νία Βαρντάλος δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησε στην συνέχεια της πετυχημένης ταινίας.

Είστε έτοιμοι για έναν ακόμη «Γάμο αλά Ελληνικά»;

To «Γάμος αλά Ελληνικά» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς πίσω στο 2002 κι όχι μόνο στην Αμερική μα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια επιτυχία που η Νία Βαρντάλος δεν κατάφερε να επαναλάβει ούτε με τις επόμενες κινηματογραφικές της δουλειές (όπως το επίσης ελληνοκεντρικό «My Life in Ruins») αλλά ούτε και με την αποτυχημένη προσπάθεια να μεταφέρει την ιστορία του φιλμ σε μια τηλεοπτική σειρά.

Τώρα και πάλι με την Ρίτα Γουίλσον στην παραγωγή και την ίδια στην σκηνοθεσία, η Νία Βαρντάλος θα συναντήσει ξανά την Τούλα Πορτοκάλος και την θορυβώδη οικογένειά της, σε μια συνέχεια που όπως λέει προέκυψε από την εμπειρία της ως μητέρα και τον τρόπο που την βοήθησε να κοιτάξει «το επόμενο κεφάλαιο της οικογενειακής μου ιστορίας» όπως λέει η ίδια.

Για να συμπληρώσει με χιούμορ: «Ξέρω πως μερικοί κυνικοί άνθρωποι στα μέσα ενημέρωσης θα γράψουν ότι ο μόνος λόγος που το κάνω είναι γιατί ξέμεινα από χρήματα, ή γιατί θέλω να φιλήσω και πάλι τον τζόν Κόρμπετ. Λοιπόν ένα από αυτά τα δύο ισχύει».

Το φιλμ το οποίο δεν έχει ακόμη ημερομηνία γυρισμάτων θα ακολουθεί την Τούλα και τον σύζυγό της Ιαν στην κοινή τους ζωή που θα έρθει πάνω κάτω όταν ένα μυστικό θα αποκαλυφθεί κι ένας ακόμη πιο big, fat, ελληνικός γάμος, θα ενώσει ξανά την οικογένεια Πορτοκάλου.

Δεν είμαστε σίγουροι αν ανυπομονείτε ακριβώς, αλλά μερικά πράγματα, όπως για παράδειγμα τις συγκεντρώσεις μιας μεγάλης φασαριόζικης ελληνικής οικογένειας προφανώς δεν μπορείς να τις αποφύγεις.

Ούτε στο σινεμά.