Buzz

Αυτό είναι το (μέχρι στιγμής) καλύτερο βίντεο - ανασκόπηση των ταινιών του 2015

στα 10

Το έφτιαξε ο Μπεν Ζουκ και με αυστηρότητα και γνώση του μοντάζ περιγράφει όλα όσα αφήνουν το 2015 στην κινηματογραφική ιστορία.

Αυτό είναι το (μέχρι στιγμής) καλύτερο βίντεο - ανασκόπηση των ταινιών του 2015

«Με μόλις ένα μήνα πριν φύγει, το 2015 έχει τελειώσει και υποθέτω πως ποτέ δεν είναι νωρίς να κοιτάξεις πίσω και να βγάλεις νόημα. Προσπάθησα να πω μια ιστορία με τις ταινίες του 2015, θέλοντας να αναγνωρίσω μερικές από τις αλλαγές που ζήσαμε. Κατάφερα να βάλω μέσα 164 ταινίες. Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα τις αγαπημένες κάποιων, αλλά ελπίζω να βρέθηκα κοντά. Καλές γιορτές και ελπίζω να απολαύσετε το βίντεο. Ευχάριστώ σε όλους που συνεχίζουν να μοιράζονται αυτά τα βίντεο-μοντάζ όλο το χρόνο κάνοντας την αγάπη για το σινεμά παγκόσμια.»

Με αυτό το σημείωμα, ο Μπεν Ζουκ έφτιαξε το μέχρι στιγμής καλύτερο βίντεο για τις ταινίες του 2015 (ημερολογιακά θα δείτε και ταινίες που δεν έχουν βγει ακόμη στην Ελλάδα), αφηγούμενος μια μικρή ιστορία - όπως και ο ίδιος περιγράφει - του κόσμου από την αρχή. Υπέροχα μονταρισμένο και ατμοσφαιρικό, είναι ένα ερωτικό γράμμα στο σινεμά...


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Best of 2015