Buzz

Ο Moby εξομολογείται...

στα 10

Πρώτο, εκκεντρικό τρέιλερ για έναν εκκεντρικό υπερκαλλιτέχνη.

Ο Moby εξομολογείται...

«Νομίζουμε ότι αν έχουμε αρκετά χρήματα, αρκετή αναγνώριση, θα βρούμε την τέλεια ευτυχία. Ομως εγώ προσπάθησα, αλλά δεν πέτυχε.»

Δείτε ακόμη: «Are You Lost In The World Like Me?»: το animation βίντεο του νέου τραγουδιού του Moby, μία καυστική παραβολή της ζωής μας

Το τρομερό παιδί (κάποτε, τώρα ώριμος σοφός) της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Moby, αποκτά το δικό του ντοκιμαντέρ, φυσικά αντισυμβατικό, με τον τίτλο «Moby Doc», σε παρήχηση με το έπος του Μόμπι Ντικ. Σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο ο Ρομπ Μπάλβερ, με παραγωγό την Greenwich, υπεύθυνη, πριν λίγα χρόνια, για τη διανομή του «Free Solo».

Δείτε ακόμη: Reject the NRA! δείτε την Τζούλιαν Μουρ, την Εμα Στόουν, τον Moby να τηλεφωνούν στο Κογκρέσο

Στην ταινία, αφηγητής είναι ο ίδιος ο Moby, ο οποίος ανατρέχει στα χρόνια της ανακάλυψής του στην underground πανκ σκηνή, στον εθισμό του, περιγράφοντας ακόμα και τη μέρα που έχασε την κηδεία της μητέρας του επειδή ήταν αναίσθητος από το αλκοόλ, ενώ εξηγεί και την πίστη και τον ακτιβισμό του για διάφορους κοινωνικούς σκοπούς και για το vegan lifestyle. Στην ταινία, επιπλέον, θα δούμε, εκτός από υλικό από συναυλίες, συνεντεύξεις με τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Ντέιβιντ Μπάουι. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και περιμένετε την έξοδο του «Moby Doc» σε αίθουσες ή online πλατφόρμες από τις 28 Μαΐου.


moby doc poster 607