Buzz

Οι Τζίμι Φάλον & Μάικλ Κίτον διαβάζουν σενάρια παιδιών με ήρωα τον «Birdman»

στα 10

Ο Τζίμι Φάλον δεν έχει το Θεό του κι ο Mάικλ Κίτον είναι εντελώς ακομπλεξάριστος. Δείτε το βίντεο, όπου διαβάζουν (και ξεκαρδίζονται) σενάρια που έγραψαν μικρά παιδιά για έναν υπερήρωα που λέγεται «Birdman»...

Οι Τζίμι Φάλον & Μάικλ Κίτον διαβάζουν σενάρια παιδιών με ήρωα τον «Birdman»

Ο Τζίμι Φάλον έχει συνεχώς πρωτότυπες ιδέες για να παρουσιάζει την κινηματογραφική (κι όχι μόνο) επικαιρότητα. Πριν από λίγες μέρες, με αφορμή την πρεμιέρα του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και καλεσμένο τον Τζέιμι Ντόρναν, διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο της Ε. Λ. Τζέιμς με διαφορετικές προφορές - το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό! Χθες, έχοντας στην πολυθρόνα απέναντί του έναν από τα φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου, τον Μάικλ Κίτον, του είχε ετοιμάσει κάτι άλλο: είχε ζητήσει από μικρούς θεατές (6-8 χρονών) να γράψουν σενάρια όπου ο «Birdman» θα είναι ο κεντρικός υπερήρωας. Δεν τους είχε δώσει καμία άλλη πληροφορία ή οδηγία. Μετά ζήτησε από τον Κίτον να παίξουν ζωντανά στο «Tonight Show» τις ιστορίες των παιδιών.

Ο Κίτον δέχθηκε αμέσως («I'm not afraid of you, bitch!») κάθισαν στο κέντρο της σκηνής, τα φώτα χαμήλωσαν και οι δυο τους άρχισαν να διαβάζουν τους διαλόγους. Ο «Birdman» έγινε ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού που πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι μπέιζμπολ του σχολείου του, ενός αγοριού που έχει χάσει τον πατέρα του, ή απλώς κάποιος που στη φαντασία (ή την ανάγκη) ενός άλλου χρειάζεται να βρει αγάπη και σύντροφο για να λύνουν μαζί τα εγκλήματα αυτού του κόσμου.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον πώς τα παιδιά χειρίζονται κι εναλλάσσουν το συναίσθημα με το αθώο, ευφάνταστο (ίσως στα όρια του σουρεαλιστικού) χιούμορ!

Δείτε το, εκτιμήστε για άλλη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστοι είναι οι μεγάλοι σταρ, και γελάστε με την καρδιά σας:

.

Δείτε περισσότερα: