Buzz

O Μάικλ Φασμπέντερ σας τραγουδά: «Ι Love you All»

στα 10

Στο «Frank» μπορεί να μην απολαύσετε το πρόσωπό του, αφού παίζει με ένα χάρτινο, ψεύτικο κεφάλι σχεδόν σε όλη την ταινία, αλλά θα τον ακούσετε να τραγουδά.

O Μάικλ Φασμπέντερ σας τραγουδά: «Ι Love you All»

Το «Frank» του Λένι Αμπραμσον («What Richard Did») είναι η ιστορία ενός εκκεντρικού μουσικού μιας ροκ μπάντας ο οποίος γνωρίζεται με έναν νεαρό φιλόδοξο τραγουδιστή και η γνωριμία τους θα αλλάξει για πάντα την ζωή και των δυο τους.

Γραμμένο από Τζον Ρόνσον του «The Men Who Stare At Goats» και τον Πίτερ Στρον του «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι», το φιλμ είναι βασισμένο στην ιστορία του Φρανκ Σάιντμπότομ, ο οποίος είναι η σκηνική περσόνα του μουσικού και κωμικού Κρις Σάιβι.

Και ναι στο μεγαλύτερο μέρος της ταινία, ο Μάικλ Φασμπέντερ που υποδύεται τον Φρανκ κυκλοφορεί φορώντας ένα τεράστιο χάρτινο κεφάλι πάνω από το δικό του.

Κι αν αυτό είναι κάτι αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτο, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τις ικανότητες του ηθοποιού στο τραγούδι, αφού στην διάρκεια του φιλμ όπως και οι συμπρωταγωνιστές του, τραγουδά και μάλιστα καθόλου άσχημα.

Ενα από αυτά τα τραγούδια το «I Love you All» μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω -προσοχή κινδυνεύετε να σας κολλήσει όλη μέρα- αλλά και να δείτε το τρέιλερ και ένα κλιπ από την ταινία.


Διαβάστε ακόμη: