Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ ετοιμάζεται ν' ανοίξει την πύλη του Αδη

στα 10

Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Entering Hades», ο Μάικλ Φασμπέντερ ετοιμάζεται για τη νέα του σαρωτική ερμηνεία.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ ετοιμάζεται ν' ανοίξει την πύλη του Αδη

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Entering Hades» πολιορκεί ο Μάικλ Φασμπέντερ και πώς όχι, μια κι αυτός θα είναι ένας ρόλος που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συζητηθεί, θα προκαλέσει και διεκδικήσει βραβεία. Η ταινία βασίζεται στο ομότιλο βιβλίο του Τζον Λίκι που καταγράφει την πραγματική ιστορία του Τζακ Ούντερβεγκερ, του αυστριακού δημοσιογράφου και συγγραφέα best sellers που ζούσε διπλή ζωή ως κατά συρροή δολοφόνος.

Διαβάστε ακόμη: Το «άλλο» πρόσωπο του Μάικλ Φασμπέντερ στο «Assassin's Creed»

μάικλ φασμπέντερ 607

Ο Τζακ Ούντερβεγκερ περνούσε τις μέρες του διερευνώντας εγκλήματα για να συλλέγει στοιχεία για τα βιβλία του - και τις νύχτες του διαπράττοντας ο ίδιος στυγερές δολοφονίες. Τα θύματά του έφτασαν τα 11 κι ήταν κατά κύριο λόγο πόρνες, όχι μόνο στην Αυστρία, αλλά και σε άλλες χώρες. Ο Ούντερβεγκερ καταδικάστηκε για φόνο το 1974, απελευθερώθηκε το 1990 ως υπόδειγμα προσαρμογής στην έννομη ζωή, αλλά μέσα σε λίγους μήνες ξεκίνησε και πάλι τους αλλεπάλληλους φόνους, συνελήφθη, καταδικάστηκε, φυλακίστηκε κι αυτοκτόνησε στο κελί του - ο αυστριακός ψυχίατρος που τον παρακολουθούσε διέγνωσε ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

μάικλ φασμπέντερ 607

Στο «Entering Hades», ο Μάικλ Φασμπέντερ θα κρατά το ρόλο και του παραγωγού, με την εταιρεία του DMC, η οποία έχει ήδη υπογράψει το «Slow West», αλλά και το πολυαναμενόμενο «Assassin's Creed» ως συμπαραγωγός. Το σενάριο, διασκευή του βιβλίου του Τζον Λίκι, ετοιμάζει ο Αλεξάντερ Ντινελάρις, βραβευμένος ήδη με Οσκαρ για το «Birdman» του Αλεξάντρο Ινιάριτου.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: