Buzz

Meet the Future: Μικρού μήκους ταινίες από τους σκηνοθέτες του τώρα

στα 10

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συστήνει νέους δημιουργούς και παρουσιάζει online και δωρεάν μερικές από τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες τους.

Flix Team
Meet the Future: Μικρού μήκους ταινίες από τους σκηνοθέτες του τώρα

Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης εμπλουτίζει τις δράσεις του για την περίοδο του #menoumespiti με δωρεάν μικρού μήκους ταινίες από τους σκηνοθέτες που συμμετείχαν τον περασμένο Νοέμβριο στην ενότητα Meet the Future (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Πρόκειται για σκηνοθέτες που έχουν επιλεγεί με μικρού μήκους ταινία τους, τα τελευταία πέντε χρόνια, στα προγράμματα των 13 μεγαλύτερων κινηματογραφικών φεστιβάλ του κόσμου ή έχουν κερδίσει υποψηφιότητα για τα Βραβεία Όσκαρ και δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους.


Από την Παρασκευή 27 μέχρι και Κυριακή 29 Μαρτίου, βλέπουμε τις δύο ταινίες της Αρτεμις Αναστασιάδου.

Calling (2017)

Ενα βίαιο συμβάν διαρρηγνύει τη σχέση μιας Μεξικανο-αμερικανίδας μοδίστρας και του ενήλικου γιου της, που πάσχει από νοητική υστέρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Calling».


I am Mackenzie (2019)

Παγιδευμένο ανάμεσα στην τοξική αρρενωπότητα, σ’ ένα λαμέ φόρεμα και σ’ έναν εφηβικό έρωτα, ένα αγοροκόριτσο από το επαρχιακό Τέξας κάνει σεξ για πρώτη φορά στο φορτηγάκι του πατέρα του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I'm Mackenzie».



Αλλες προτάσεις για όσο #menoumespiti στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς