Buzz

Ο Τράβις Νάιτ φαίνεται πως θα σκηνοθετήσει το live action «Masters of the Universe»

στα 10

Φως στο τούνελ φαίνεται να βλέπει επιτέλους η παραγωγή του «Masters of the Universe» με τον Νάιτ να βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να την σκηνοθετήσει.

Ο Τράβις Νάιτ φαίνεται πως θα σκηνοθετήσει το live action «Masters of the Universe»

Η live action κινηματογραφική μεταφορά του «Masters of the Universe», βασισμένη στο παιδικό «He-Man and the Masters of the Universe» και στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών από την Mattel, έχει περάσει από χίλια κύματα, έχοντα αλλάξει τρία στούντιο μέσα σε πέντε χρόνια. Η τελευταία μάλιστα προσπάθεια, με το Netflix στην παραγωγή και τον Κάιλ Αλεν να είναι έτοιμος να φορέσει την πανοπλία του He-Man, ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για τον προϋπολογισμό, παρά τις προσπάθειες για μείωσή του.

Τώρα η Amazon MGM έχει πάρει τα δικαιώματα της ταινίας και φαίνεται πως βρήκε τον σκηνοθέτη της. Σύμφωνα με το Deadline ο Τράβις Νάιτ, γνωστός από τις stop motion animation ταινίες της Laika αλλά και την ταινία «Bumblebee», βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την σκηνοθεσία της.

Διαβάστε ακόμα: Αποχαιρέτα το «He-Man» που περίμενες...

he-man 607

Ο Κρις Μπάτλερ θα ξαναγράψει το σενάριο από μια ιστορία των Ντείβιντ Κάλαχαμ και των Αάρον και Ανταμ Λι, άλλα μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος τελικά θα αναλάβει τον ρόλο του Πρίγκιπα Ανταμ (aka He-Man)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο He-Man μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το 1987 ο Ντολφ Λούντγκρεν έπαιξε τον ρόλο του He-Man με συμπρωταγωνίστρια την τότε πρωτοεμφανιζόμενη Κόρτνεϊ Κοξ και τον Φρανκ Λαντζέλα στον ρόλο του Skeletor. Η ταινία αποδείχτηκε μια παταγώδης αποτυχία και πολλοί πιστεύουν πως ήταν και η αιτία για το κλείσιμο του στούντιο Cannon Films το οποίο ανέλαβε την παραγωγή της. Ας ελπίσουμε πως αυτή θα αποδειχθεί αρκετά καλύτερη.