Buzz

Ο Κάιλ Αλεν θα είναι ο He-Man στο live action «Masters of the Universe»

στα 10

Γνωστός από τον ρόλο του στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Αλεν ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον πλανήτη Ετέρνια στην live action ταινία του Netflix.

Ο Κάιλ Αλεν θα είναι ο He-Man στο live action «Masters of the Universe»

Μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών μια νέα live action ταινία «Masters of the Universe» ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματά της για λογαριασμό του Netflix σε συνεργασία με την Sony Pictures. O streaming κολοσσός, έχοντας αγοράσει τα δικαιώματα από τη Mattel και μετά την επιτυχία της σειράς κινουμένων σχεδίων του Κέβιν Σμιθ, έψαχνε εδώ και καιρό τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφέρει τις περιπέτειες του He-Man στη μεγάλη οθόνη. Και τώρα η ταινία ετοιμάζεται να μπει στο στάδιο της παραγωγής καθώς φαίνεται πως βρήκε τον πρωταγωνιστή της.

Ο Κάιλ Αλεν, πρόσφατα γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία του Μπάλκαν στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, θα παίξει τον ρόλο ενός ορφανού πρίγκιπα Ανταμ και του alter ego του He-Man στην ταινία, αντικαθιστώντας τον Νόα Σεντινέο ο οποίος αποχώρησε μετά και τις τόσες αναβολές που πήραν τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμα: To «Masters of the Universe» φαίνεται πως βρήκε τον He-Man του

he-man 607

Τα αδέρφια Ααρον και Ανταμ Νι, οι οποίοι μόλις ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «The Lost City» με πρωταγωνιστές τους Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ντάνιελ Ράντκλιφ, θα σκηνοθετήσουν την ταινία με το σενάριο να το έχουν γράψει οι ίδιοι μαζί με τον Ντέιβ Κάλαχαμ, γνωστός για τις δουλειές του σε ταινίες όπως «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», «Wonder Woman 1984» και «Spider-Man: Across the Spider-Verse».

Τα γυρίσματα αναμένονται να αρχίσουν το καλοκαίρι με το 2023 να είναι η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο He-Man μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το 1987 ο Ντολφ Λούντγκρεν έπαιξε τον ρόλο του He-Man με συμπρωταγωνίστρια την τότε πρωτοεμφανιζόμενη Κόρτνεϊ Κοξ και τον Φρανκ Λαντζέλα στον ρόλο του Skeletor. Η ταινία αποδείχτηκε μια παταγώδης αποτυχία και πολλοί πιστεύουν πως ήταν και η αιτία για το κλείσιμο του στούντιο Cannon Films το οποίο ανέλαβε την παραγωγή της. Ας ελπίσουμε πως αυτή θα αποδειχθεί αρκετά καλύτερη.