Buzz

«Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;»: Teaser trailer για τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή

στα 10

Με ένα κρυπτικό teaser trailer, οι «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή αποκαλύπτουν τις πρώτες τους εικόνες και ετοιμάζονται για την εξοδό τους στους κινηματογράφους το Φθινόπωρο του 2015.

Flix Team
«Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;»: Teaser trailer για τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή

O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται με τη βοήθεια της Λίας, μιας άγνωστης γυναίκας, που δίνει στο Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία. Η απόφαση είναι πλέον δική τους. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν «Μαριονέτες» στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Μαριονέτες 607

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Παντελή Καλατζή με τίτλο «Μαριονέτες» που είναι προγραμματισμένη για να βγει στις αίθουσες το Φθινόπωρο του 2015 από την Audio Visual. Στις «Μαριονέτες» πρωταγωνιστούν οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Κιμούλης, Ακης Σακελλαρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κλέλια Ρένεση, Γιώργος Χρανιώτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Νούσιας και άλλοι.

Μαριονέτες 607

Το πρώτο teaser trailer από τις «Μαριονέτες» δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά αφήνει (εμμέσως, πλην σαφώς) να εννοηθεί πως, όπως λέει και ο Γιώργος Κιμούλης προς το τέλος του: «Δεν έρχονται καλύτερες μέρες...»:


Διαβάστε ακόμη: