Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι είναι μια femme fatale στο πρώτο teaser trailer του «Terminal»

στα 10

Ατμόσφαιρα από film noir κυριαρχεί στις πρώτες εικόνες από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βον Στάιν, όπου η Ρόμπι κρατά επίσης ρόλο παραγωγού.

Η Μάργκο Ρόμπι είναι μια femme fatale στο πρώτο teaser trailer του «Terminal»

Update 30/3: Δείτε στο τέλος του κειμένου το πρώτο κανονικό τρέιλερ της ταινίας

Στη σκοτεινή καρδιά μιας αχανούς ανώνυμης πόλης, η ταινία ακολουθεί τις ιστορίες δύο πληρωμένων δολοφόνων σε μια δυσοίωνη αποστολή, ενός δασκάλου που μάχεται μια θανάσιμη ασθένεια, ενός αινιγματικού επιστάτη και μιας περίεργης σερβιτόρας που ζει μια επικίνδυνη διπλή ζωή. Φονικές συνέπειες ξετυλίγονται στη σιγαλιά της νύχτας, καθώς οι ζωές τους συνδέονται στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματία διψασμένου για εκδίκηση.

Αυτή είναι η αρκούντως κρυπτική επίσημη σύνοψη για το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βον Στάιν (ο οποίος υπογράφει και το σενάριο), μέχρι τώρα βοηθού σκηνοθέτη σε ταινίες όπως το «World War Z», το «In the Heart of the Sea» και το «Beauty and the Beast».

Διαβάστε ακόμη: Η Μάργκο Ρόμπι είναι έτοιμη για το στέμμα της

Terminal 607

Το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε δεν αποκαλύπτει και πολλά περισσότερα για την υπόθεση και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, μας προϊδεάζει ωστόσο για μια στυλιζαρισμένη ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ και μια Μάργκο Ρόμπι σε ρόλο που παραπέμπει στις κλασικές femme fatale του είδους. Υποψιαζόμαστε, πάντως, ότι σύντομα θα ακολουθήσουν ανάλογα σύντομα teasers και για τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες.

Η Ρόμπι κρατά επίσης ρόλο παραγωγού στην ταινία, μέσω της εταιρείας της, LuckyChap Entertainment, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Σάιμον Πεγκ, Μαξ Αϊρονς, Ντέξτερ Φλέτσερ και Μάικ Μάιερς.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάιο και μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.


Update 30/3: Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ


Διαβάστε ακόμη

Terminal poster 607