Buzz

Το διπλό είδωλο της διασημότητας: πρώτη φωτό του «Maps to the Stars» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

στα 10

Με το μυστηριώδες βλέμμα της Μία Γουασικόφσκα ξεκινά η παρουσίαση του «Maps to the Stars» στο παγκόσμιο κοινό, ένα μήνα πριν, σχεδόν βέβαια, κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες.

Το διπλό είδωλο της διασημότητας: πρώτη φωτό του «Maps to the Stars» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το «Maps to the Stars», χαρακτηρίστηκε ήδη ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 17 χρόνων, πράγμα που μόνο ως θετικό μπορεί ν' ακουστεί για τον αγαπημένο σκηνοθέτη παλαιότερων εποχών που έχει χρόνια να μάς ταρακουνήσει όπως τόσο καλά ξέρει. Καθώς οι Γάλλοι διανομείς της ταινίες έχουν ήδη προγραμματίσει την έξοδό της για τον Μάιο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το «Maps to the Stars» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο 67ο Φεστιβάλ Καννών που διεξάγεται φέτος από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου: θα είναι η πέμπτη φορά για τον Κρόνενμπεργκ μετά τα «Crash» του 1996, «Spider» του 2002, «A History of Violence» του 2012 και «Cosmopolis» του 2012.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «Maps to the Stars» παρακολουθεί την οικογένεια Γουάις, μια αρχετυπική Χολιγουντιανή δυναστεία: ο πατέρας, Σάνφορντ, είναι ψυχοθεραπευτής και διάσημος συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας. Η μητέρα, Κριστίνα, κυρίως φροντίζει την καριέρα του γιου τους, Μπέντζι, ήδη σταρ στην ηλικία των 13. Μια από τις ασθενείς του Σάνφορντ, η Αβάνα, είναι ηθοποιός και ονειρεύεται να κάνει γυρίσει ριμέικ της ταινίας που έκανε τη μητέρα της, Κλαρίς, διάσημη τη δεκαετία του '60. Η Κλαρις έχει πεθάνει, αλλά στοιχειώνει την Αβάνα σε νυχτερινά οράματα. Για να κλείσει ο κύκλος, ο Μπέντζι έχει μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτιξίνωσης που ξεκίνησε στα 9 του κι η αδελφή του, Αγκαθα, βγαίνει από το σανατόριο όπου νοσηλευόταν για εγκληματική πυρομανία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζον Κιούζακ, Ολίβια Γουίλιαμς, Μία Γουασικόφσκα, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζούλιαν Μουρ και Σάρα Γκέιντον. Δείτε παρακάτω την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας που κυκλοφόρησε και το ιταλικό, «φλεγόμενο» πόστερ.

Διαβάστε περισσότερα:

maps01

mapsposter